DoToday

Vi underlättar vardagsplaneringen för alla som vill hitta på roliga saker att göra i sin stad.
Vare sig det gäller att hitta en ny lunchrestaurang nära jobbet, hitta en kul klubb för fredagskvällen eller roa sig med barnen en regnig söndag så utgör DoToday en lättmanövrerad "att-göra-guide".

DoToday riktar sig både till den tillfälliga besökaren såväl som stadens invånare och kan hitta något även åt den som känner sin stad väldigt väl. För att lyckas med detta så satsar DoToday på att registrera evenemang, platser och sevärdheter som också ligger utanför turiststråken, samt aktiviteter som kanske inte tillhör de mest självklara - allt för att ge en helhetsbild av stadens utbud och erbjuda nya upplevelser!


Användare

Genom att registrera dig som medlem och beskriva din personliga smak för oss finns möjlighet att få tips från DoTodays smakmotor som passar just dig, antingen på din personliga sida på DoTodays hemsida, och om användaren önskar, via epost eller genom SMS.
Genom mobilen kan du också hitta information kring händelser genom så kallade QR-koder som gör det lätt att boka upp dig på evenemang som stödjer detta.


Arrangörer

Vi når de som vill nås av dig!
DoToday registrerar kontinuerligt verksamheter som kan vara till glädje för stadens invånare och besökare. Skall ditt evenemang utannonseras registrerar du dig som arrangör. Ser du redan ditt evenemang på DoTodays hemsida och vill överta arrangörskapet - hör av dig till oss.

De användare som sagt att de vill ha information om happenings som DoTodays smakmotor säger passar deras smak, kan nås av dig som arrangör via SMS. På det sättet når du de som är intresserade av ditt evenemang, och som vill höra ifrån dig. Vi hjälper dig sprida annonseringen och vetskapen om Ditt evenemang på ett smidigt och lättillgängligt sätt.