DoToday blog

Att veta mera

Guider såsom "Bilda dig", "Värt att veta" eller "Vad göra idag" kan lotsa dig genom alla föreläsningar, språkkurser, författarträffar, yogakurser, pysselkvällar och virkcaféer i Sveriges tre största städer. Låt dig inspireras av höstens alla aktiviteter!


DoToday 2013-10-07 23:33gg

Sommar Sommar Sommar


Flunsåsparken, Gröna Lund, Folkets Park Malmö, Liseberg, Sommarscen Malmö - några av alla de ställen som erbjuder en mängd konserter och nöjen framöver! DoToday listar naturligtvis sommarens program i de tre största städerna i landet. Och kom ihåg att ju mer betyg du sätter samt ju fler recensioner du ger, desto bättre tips kan vår smakmotor generera till dig! Detta ger bra utsikter att upptäcka ytterligare spännande sommarhändelser framöver!
DoToday 2013-07-10 09:51gg

Vårens program

Nu har många av bibliotekens, trädgårdars och föreläsningsverksamheters vårprogram kommit ut, och vi har naturligtvis detta listat på DoToday. Våra guider inom respektive stad; Värt att veta (Göteborg), Bilda dig (Stockholm) och Nya Intryck i Malmö (Malmö) kan också vara till hjälp om ni behöver veckovisa uppdateringar på vad som erbjuds i veckan.


Trevlig bildning!

DoToday 2013-01-20 14:02gg

Gott Nytt år!

Vi tackar för alla bra tips om vad som händer i Stockholm, Göteborg och Malmö under 2012! Nu är det bara några dagar kvar på året, med juldagsfester, promenader, rea och naturligtvis nyårsmiddagar. Vi fortsätter vara er bäst uppdaterade Att-göra-guide under 2013, och önskar er ett fantastiskt Gott Nytt År!


/DoToday - teamet

DoToday 2012-12-25 11:29gg

Guide till Julen

Då börjar den närma sig - vare sig man vill det eller inte: Julen!


I år listar DoToday extra många julmarknader, julshower, julkonserter och julpyssel, både stora och små events. Vad är dina favoritställen i stan under december? Skapa din egen guide på DoToday och låt andra ta del av dina tips!


DoToday 2012-11-26 15:50gg

Hösten med resten

Bio, fika, middagar och föreläsningar - hösten erbjuder mycket inspiration trots storm och kyla. Kika in på DoToday och boka restaurangbesök eller sprid vidare information kring veckans bästa via Facebook, Twitter, och Google+ !

DoToday 2012-10-17 14:27gg

Sommarprogram

Flunsåsparken, Gröna Lund, Folkets Park Malmö, Liseberg, Sommarscen
Malmö - några av alla de ställen som erbjuder en mängd konserter och
nöjen framöver! DoToday listar naturligtvis sommarens program i de tre
största städerna i landet. Och kom ihåg att ju mer betyg du sätter
samt ju fler recensioner du ger, desto bättre tips kan vår smakmotor
generera till dig! Detta ger bra utsikter att upptäcka ytterligare
spännande sommarhändelser framöver!
DoToday 2012-05-31 01:01gg

Uteserveringar och vårblommor

Ok, lite snö här och där. Men gruset är till stora delar borta, blommorna poppar fram i backarna och mössorna åker av! Hur härligt är inte ett första glas vin på favoritkrogens uteservering, eller vårpromenaden genom staden bland äppleblom?

Vi hoppas kunna ge er vårtipsen som gör att ni får mersmak för uteliv (både dag och natt)!
DoToday 2012-04-17 15:51gg

Film, vintersport och föreläsningar

Så här års går kulturen på högvarv. Men samtidigt är folk också aktiva i skidspår och med ny energi inför träning - både fysisk och mental. Vi är glada att se att så många vill dela med sig av tips kring olika föredrag kring mindfulness, filmer som visas ute på bibliotek, bästa vintertillhållet och nya konstutställningar! Vi tycker oss se att 2012 startar med mycket energi och kreativa idéer.
DoToday 2012-01-28 17:40gg

Gott Nytt År!

Tack alla DoToday-följare som gjort 2011 till ett spännande och roligt år! Man kan lungt säga att Stockholm, Göteborg och Malmö är bubblande städer där någonting alltid är på G, dag som natt! 2012 står för dörren och vi ser fram emot att fortsätta vara er marknadskanal där ni lägger upp era favoritplatser, spelningar och restauranger till en bred publik. Vi önskar er alla en god fortsättning och hoppas ni hittar mycket inspirerande saker att göra via oss.
DoToday 2012-01-04 13:46gg

Höst blir Vinter på DoToday

Höstpromenader, höstlovsaktiviteter och ljusa kvällar ersätts av julmarknader, julshower och marknader! I alla tre städerna listas det mesta av vad årets sista månader har att erbjuda. Kika in, inspireras och glöm inte lägga till det ni tycker saknas. DoToday är allas vår gemensamma anslagstavla! Bli medlem och skapa ett arrangemang!

God vinter!
DoToday 2011-11-22 22:24gg

Massor med NYHETER på DoToday

Vi lanserar Stockholm!
Nu är sveriges tre största städer uppe, och vi har samtidigt kommit med många andra nyheter. Bland annat ger de nya DoToday-guiderna er användare ännu bättre att-göra-tips. Ni kan själva lägga in era favoritställen, skriva några kommentarer om dem och på så sätt dela med er av vad ni anser är er stads bästa hangouts. Ni kan följa andra guider ni tycker verkar falla er i smaken och få dem uppdaterade hela tiden på er egna sida. Precis som med ”gilla” knapparna förbättrar detta också de personliga tipsen från vår smakmotor som vi också har finjusterat.

Vi hoppas ni blir inspirerade och surfar runt i Stockholm, Göteborg och Malmö riktigt ordentligt. Glöm heller inte att vi ger uppdateringar på Twitter - men framför allt dagsaktuell uppdatering av stadsutbudet här på DoToday!

Väl mött!
DoToday 2010-10-13 02:55gg

Underbara sommaren är här!


Som ni ser har vi nu lägligt till när man behöver hitta sommarklubbar,badställen och grillplatser släppt en ny version av DoToday.

Den innehåller mer info om aktuella händelser, platser och aktiviteter, har fler sökfunktioner och en helt ny layout. Bland annat kan ni nu i ord söka på stadsdelar, prova t.ex. att söka på kaféer i Majorna i Göteborg: kafe majorna Vi hoppas naturligtvis att ni skall känna igen er och kanske till och med trivas ännu bättre hos oss nu!

Bli medlem!
Då kan du välja att svara på några frågor om dina intressen och din smak och på så sätt kan vi ge dig personliga tips om saker som passar dig, och vi kan hålla reda på dina favorit grejer så du inte missar något.
Enkelt och smidigt - vi hjälps åt att guida rätt!

Cykla lungt!
DoToday
DoToday 2010-07-09 19:17gg

Malmö, vår och DoToday


DoToday börjar komma igång på allvar nu, och som ni märker är Malmö också nu med i DoToday-familjen! Det är verkligen roligt att så många har besökt sidan och att en del har delat med sig av intryck, tips och förslag!

Vad som verkar vara mest populärt att söka på hittills är tapas-restauranger och after work-tips för fredagskvällen. Kanske inte så konstigt då såna typer av arrangemang normalt är grymt svårt att få en helhetsbild kring. Men inte hos oss!

En nyhet hos DoToday (förutom då att Malmö är tillagd...) är att man kan pausa öppettider för butiker eller specialla arrangemang som tar semesterstängt nu framöver. Detta hjälper ju verkligen då man vill ha en snabb koll på vad som faktiskt är öppet kring semesterperioden. Så ser du att ett museum eller en butik m.m. har semesterstängt en period så meddela gärna oss det så pausar vi just det evenemanget fram tills det öppnar igen.

På tal om sommaren så skall vi ut och njuta av solen nu!

Tjingeling
DoToday
DoToday 2010-05-22 12:26gg

Äntligen! - DoToday har landat!!


Vi är verkligen stolta att få presentera vår nya site som ger dig den ultimata stadsguiden – med start i Göteborg - och du är hjärtligt välkommen att lära känna oss närmare!

Vår ambition är att tillhandahålla en heltäckande och kvalitativ guide till det riktiga stadslivet, stort som smått. Vi vet att du antagligen redan känner till de stora konserterna och restaurangerna som annonseras i tidningar och på stans reklampelare, men vet du exempelvis vad din kvarterskrog har för specialevent ikväll eller var helgens bästa loppis kommer hålla hus?

Vare sig du är turist på besök eller en inbiten boende som känner till varje hörn av stan (trodde du iallafall) så bör du hitta spännande och inspirerande saker att göra med hjälp av oss.

Vi går efter den gamla premissen the more the merrier, och vår önskan är att så många som möjligt hjälper till och för in information om olika saker och ting som händer framöver! På så sätt kan DoToday fungera som en slags anslagstavla där alla hjälps åt för att skapa en heltäckande bild av stadens händelser. Ju bredare utbud, desto bättre förstås.

Förutom Göteborg kommer även några av Sveriges andra stora städer täckas in under DoToday inom kort, sa håll utkik efter detta
så småningom.

Vi tycker arbetet med denna guide skall bli väldigt spännande och hoppas att ni kommer gilla den! Vi tar gärna emot både ris och ros, allt för att få bästa möjliga websida.


Bästa hälsningar,
DoToday!
DoToday 2010-01-20 14:05gg
RSS