Vanliga frågor (FAQ)

Här besvarar vi era vanligaste frågor. Hittar du inte svaret på något du undrar här, så kontakta oss med kontaktformuläret till höger.
Hur väljer ni ut vilka evenemang som skall rekommenderas mig?

Arrangemangen som visas på förstasidan av DoToday väljs ut av oss själva, där visas det vi tycker är intressant och aktuellt. De evenemang som väljs ut att rekommenderas just dig väljs ut med hjälp av en smakmotor som hittar evenemang från andra personer med samma smak som dig. Detta görs helt obundet, vi låter inga arrangörer köpa sig en plats bland Dina tips.

Hur funkar det här med SMS och email tips?

Ifall du vill, så kan du ställa in på din sida att du vill ha email och/eller SMS tips/erbjudanden. Har du satt att du önskar det, så kommer du få tips av oss som passar din smak. Din smak får vi fram genom att du väljer vad du är intresserad av och att du ger betyg på evenemang och arrangörer. Tipsen som skickas ut kan vara från oss på DoToday eller från en arrangör. Arrangörer får möjlighet att skicka ut SMS eller email till de användare som så önskar (och endast de som så önskar) och vars smak stämmer med evenemanget.

Så om jag skriver upp mig på SMS och emailtips, kommer jag drunkna i spam då?

Nej absolut inte! Med smakmotorn så försöker vi uppnå att tipsen och erbjudandena skall passa dig. Vi kommer heller inte skicka ut fler SMS eller email än vad du sagt att du högst vill ha.

Kommer ni lämna ut mina uppgifter såsom email till arrangörer?

Nej. Dina uppgifter stannar hos oss. Med undantaget ifall du måste lämna ut dina kontaktuppgifter för en eventuell bokning, men det informeras du om i så fall.

Hur funkar "smakmotorn"?

När du väljer intressen och ger betyg på evenemang, så får vi en idé om vad du tycker om. Därefter tipsar vi dig om saker som andra personer tycker om som har samma smak som du.