Backpackers Göteborg

Vandrarhem

Backpackers Göteborg

Backpackers Göteborg Vandrarhem i Linnéområdet

Vandrarhem i Linnéområdet

Boka din säng på Backpackers Göteborg när du reser till Göteborg. Vi erbjuder dig billigt boende och ett bra ställe att träffa andra backpackers från hela världen! Våra priser är från 195 kronor per person.

Du kan antingen välja en säng i våra sovsalar eller en privat 2 - eller 3-bäddsrum.

Kvinnornas sovsal har 12 bäddar och männens sovsal har 16 bäddar. Men du kan fortfarande bibehålla en privat sfär i dessa rum eftersom det finns gardiner, en liten hylla och en förvaringsficka för dina små tillhörigheter vid varje säng.

Det finns utrymmen för dina saker samt hänglås. Även resårmadrasser i alla sängar och en power point vid varje säng för din dator!

Du har 24 timmar tillgång till ett fullt utrustat kök. Om du inte vill göra din egen frukost på morgonen kan du njuta av vår fantastiska ekologiska frukostbuffé för bara 65 kronor extra. Vi serverar frukost på Slottsskogen Vandrarhem, som ligger precis bredvid Backpackers Göteborg.

Vi erbjuder tillgång till trådlöst Internet utan extra kostnad till alla våra gäster. Även filmvisningar på kvällarna och närheten till Göteborgs nattliv. Du kan också för en liten extra kostnad pröva vår bastu, solarium eller spela en omgång biljard.
Vår personal, som bemannar vår reception nästan dygnet runt, kommer mer än gärna berätta om sina favoritställen i hela staden.

Vi finns i Linnéstaden, ett område känt för sitt breda utbud av god mat och dryck. Det finns också gott om små charmiga butiker i närheten. Flera av de största attraktionerna i vårt område inkluderar den mysiga stadsdelen Haga, Slottsskogen och Botaniska Trädgården. Slottsskogen, som ligger bara ett stenkast från vandrarhemmet, är en underbar plats för att grilla, att se djur i djurparken eller för olika gruppaktiviteter såsom bollspel, etc.

Observera: Sängkläder ingår inte i priset, ta med din egen eller hyr av oss för 60 kr per set. Sovsäck är inte tillåtet.

Taggad som
Lägg till en tagg
Telefonnummer

Websida

http://www.backpackersgoteborg.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Vegagatan 19

Spara intressen för Backpackers Göteborg
???AddInterest??? Gilla evenemanget
Betyg för Backpackers Göteborg

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Backpackers Göteborg

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Framåt »
Alltid öppet

Liknande evenemang

Utställning 1700-talets Göteborg
Göteborgs Stadsmuseum
Föredrag & Samhälle Älvstrandens bibliotek
Lära, koppla av och surfa på Hisingen
Museum & Gallerier Göteborgs Konstförening
Galleri och konstrum på Södra vägen
Jag söker
Laddar guider...