Evenemanget har varit

Brewhouse talks 7

Mässa & Expo

Brewhouse talks 7
Brewhouse

9 december 17:00 - 18:00

Idén bakom Mutewatch uppstod som en lösning på ett vardagsproblem. Så kom och inspireras hur man kan göra en idé till verklighet. Restaurangen öppnar kl 16:00 och föreläsningen startar 17:00.

Mutewatch är pionjärer inom wearable technology. Grundat av ett gäng 20-åringar med en kärlek för teknik och samtidigt hur teknik tyvärr skapar stress i dagen samhälle. De unga entreprenörerna såg problem som ny information och Mutewatch utvecklar, vad de hoppas vara, framtidens inställning till teknik där individen står i fokus.

Man har sålt mer än 20.000 enheter av denna produkt över hela världen som från början endast var ett vibrerande armband, en tyst väckarklocka. Självaste Applegrundaren Steve Wozniak är kund och han har uttryckt beundran för Mutewatch samtidigt som flera globala teknikjättar har presenterat liknande produkter som flyttar mobilen och datorn till handleden. Men till skillnad från teknikjättarna tror inte Mutewatch på att en mobiltelefon på armen är nyckeln till ett mer harmoniskt liv eller mer "flow" i vardagen. Så kom till Brewhouse den 9 december för att få reda på mer.

Ännu mer info finns på mutewatch.com.

Klockan 16:00 öppnar baren på Brewhouse, drycker, fika, höstsoppa och lättare tilltugg finns att köpa. Föreläsningen startar 17:00 och håller på till 18:30. Då kan man stanna kvar och prata med deltagarna och återuppta minglet i baren.

Pris: Evenemanget är kostnadsfritt, anmälan krävs och görs nedan, men debitering om 300:- sker vid utebliven avanmälan eller om avanmälan sker senare än kl 12.00 samma dag som evenemanget äger rum.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Brewhouse talks 7

Brewhouse

Websida

http://www.brewhouse.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Åvägen 24

Spara intressen för Brewhouse talks 7
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Brewhouse talks 7

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Brewhouse talks 7

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang bEAT
Vällagad lunch vid Evenemangsstråket
Museum & Gallerier Galleri Box
Samtidskonst på Kastellgatan
Jag söker
Laddar guider...