Evenemanget har varit

Silverstein

Konsert

Silverstein

Silverstein Brewhouse

Brewhouse

Med elva år på nacken och med över en miljon sålda album är de kanadensiska post hardcore-hjältarna tillbaka med sitt sjätte album "Rescue".

Live är de ett rykande lokomotiv av energi och intensitet och den 30 mars spelar de på Brewhouse i Göteborg. Biljetterna släpps nu på fredag.

Silverstein bildades 2000 i Kanada och består av Neil Boshart, Bill Hamilton, Paul Koehler, Shane Told och Josh Bradford. 2002 släppte bandet sitt debutalbum "When Broken Is Easily Fixed" och har sedan dess fortsatt släppa fantastiska album och turnerat flitigt med band som Rise Against, A Day To Remember och August Burns Red, både som support och headline. Nio år efter debuten står de nu starkare än någonsin och har nyligen släppt fantastiska "Rescue".

För att vara ett band i denna genre och scen är de unika på många sätt, både i och med det faktum att uppsättningen bandmedlemmar är intakt och tightare än någonsin efter dessa år, men också att de efter de trender som kommit och gått fortfarande är relevanta och har en publik som bara växer.

"We’ve seen the trends come and go; the music trends, the fashion trends" säger bandets karismatiska sångare Shane och fortsätter: "We’ve seen a band show up in the scene and become huge for literally just a few months and then disappear. We’ve never latched on to the trends."

Kalla det emo-punk, post hardcore eller vad du vill men när allt kommer omkring är Silverstein ett riktigt grymt rockband som fullkomligt exploderar när de ställer sig på en scen. Därför vill du inte missa deras Sverigebesök i mars.

Insläpp: 18.00
På scen: 18.30
Pris: 220 kr
Åldersgräns: 13 år
Separat bar med restaurang 18 år

Lägg till en tagg
Arrangör av Silverstein

Brewhouse

Pris

220 kr

Websida

http://www.brewhouse.se

Åldersgräns

13

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Åvägen 24

Spara intressen för Silverstein
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Silverstein

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Silverstein

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang bEAT
Vällagad lunch vid Evenemangsstråket
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...