Evenemanget har varit

Hanna Ekegren Moi

Utställning

Hanna Ekegren Moi
Clarion Hotel Post

Utställningen pågår 14 jan tom 3 feb med en omvänd vernissage i slutet av perioden,helgen 2-3 feb båda dagarna 13.00-16.00.

Hannas utställning på Clarion Hotel Post går under namnet Moi. Bilderna är starka till både färg och komposition, stora målningar som alla på något vis rör ett "jag", med undermeningar som berör. Med sin färg och form blir de vanligen väggens blickfång men på Clarion Post blir ett med den fantastiska miljön, präglad av unik design.

Hanna har de senaste åren haft flera välbesökta separatutställningar och hennes namn blir alltmer välkänt i konstkretsar.

"Hanna Ekegren är född i Göteborg och uppvuxen i Ulricehamn där släkten har sina rötter. Efter flytt för studier och jobb slöts cirkeln och under några år bodde hon med sin lilla familj bara några stenkast från första barndomshemmet. Hanna har tillsammans med man, tre barn och liten katt sedan dess skapat ett kreativt kaos inom hemmets fyra väggar i det gamla fiskarsamhället Önnered i utkanten av Göteborg. Utöver måleriet har yrkeslivet till största del bestått av grafiskt formgivande och marknadsföring. Gilla Hanna på facebook: Konstnär Hanna Ekegren.http://www.hannaekegren.se/"

"Från den egna horisonten ser man det ingen annan ser, eller ser tingen ur ett alldeles eget perspektiv. För mig är måleri att resa inåt, att koppla bort intellektet och låta det undermedvetna styra.

Målningarna är gjorda med akrylfärg på canvas och mina verktyg är främst händer och fingrar. Ibland stödjer jag med penseldrag, någon enstaka målning kommer till nästan enbart genom penseln, men i huvudsak skapar jag direkt med händerna. Att känna motivet växa fram på duken är en stor del av min egen upplevelse. Betraktaren bestämmer motivet men i var föreställande bild låter jag ‘Hanna-ansiktena’ förmedla budskapet om alltings dubbelsidighet. Vi alla har sidor att älska och sidor att jobba mer med. Alla bär de en sak gemensamt, de bör accepteras och omfamnas som en helhet av den egna individen.
För mig gäller samma syn på de val man gör i livet, allting har en framsida och allting har en baksida.

Lägg till en tagg
Arrangör av Hanna Ekegren Moi

Clarion Hotel Post

Websida

http://www.clarionpost.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Drottninggatan 10

Spara intressen för Hanna Ekegren Moi
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Hanna Ekegren Moi

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Hanna Ekegren Moi

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Pågår mellan:
16 januari 2013 - 04 februari 2013
Pågår mellan:
16 januari - 04 februari
Dagligen:
01:00 - 23:00
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Norda Bar & Grill
Restaurang i Clarion Hotel Post
Krog & Pub / Restaurang Hotel Eggers
Restaurang & Bar vid Drottningtorget
Bar Cristal Bar
Champgagnebar på First Hotel G
Utställning Slottsvisning på Gunnebo
Guidade visningar i 1700-talsinteriör
Bar / Krog & Pub City Pub / Hotel
Frukost, lunch, middag och Sportbar!
Jag söker
Laddar guider...