Evenemanget har varit

Concrete goes Hollywood

Utmaning & Äventyr / Kalas & Festival

Concrete goes Hollywood

Concrete goes Hollywood Fest i dagarna tre 4-6

Fest i dagarna tre 4-6 juni

CONCRETE GOES HOLLYWOOD
Concrete blir Hollywood fr.o.m. 2010-06-04. Då byter man namn på de två Concrete-butikerna i Göteborg till Hollywood.

Detta betyder att det kommer att finnas tre Hollywood-butiker i Göteborg, en i Stockholm och en i Västerås samt webbshoppen.
”Som vissa kanske har märkt så har vi även en ny logotype som vi har smygstartat med på Hollywood.se sen några veckor tillbaka. Vi är mycket stolta över vår nya och känner att det är en bra fortsättning på den tidigare som har hängt med en längre tid.” / Henrik Lantz, Hollywood

För att fira namnbyte och ny logotype så anordnas det aktiviteter och fest under kommande helg den: 4 — 6 juni! Varmt välkomna önskar gänget på Hollywood!

FREDAG
På fredagen kommer det vara events i våra butiker.Hollywood Östrahamngatan (Tidigare Concrete, vid Nordstan): Habitat, Gravis och Analog är på plats. Räkna med tävlingar och giveaways! Loaded Longboards är på plats med sitt sortiment, dom lånar ut demobrädor. Monster-bilen dyker upp under dagen och delar ut Monster-dryck.

Hollywood Berzeliigatan (Tidigare Concrete, vid Götaplatsen): Madrid Longboards lånar ut brädor. ”Independent Game of Skate” och ”Circa Shoe Games”. GB-glass är också på plats. Monster-bilen dyker upp under dagen och delar ut Monster-dryck.

Hollywood Södralarmgatan: Daniel från Stereo Skateboards kommer att spela skivor i butiken. EA Games Skate 3 tävling, fina priser utlovas. Slipstream Longboards är på plats och lånar ut brädor. Filmvisning av Sweets nya film, Sweet and Sour, samt Sweet giftpacks. Monster-bilen dyker upp under dagen och delar ut Monster-dryck.

LÖRDAG
Lördagen forstätter med events i våra butiker och avslutas med fest på Parken i Göteborg.

Hollywood fest på Parken: Kvällen börjar med ”Creature Coffin Session” i källaren från ca klockan 20:00, ta med skaten! Skate-garderob finns, 20kr. Gustav Eén a.k.a Dj Geesus är kvällens Dj. Fri entre och happyhour från 20:00 - 22:00. Åldersgräns 18år. Kom i tid! Adress: Vasagatan 43 B

SÖNDAG
”Concrete Goes Hollywood skatetävling”: Tävlingen går av stapeln i Stenkullens skatepark några mil utanför Göteborg. Tävlingen börjar klockan 16:00 och håller på till ca 19:00. Det kommer vara en ”Sweet juniortävling” på streetytan och en ”Stereo bowl battle” för seniorerna.

Volcom står för grillen med smarriga korvar och dylikt. Det nya Hollywood-teamet är på plats. Monster-bilen dyker upp under dagen och delar ut Monster-dryck.

Under dagen kommer vi ha prylregn från, Sweet, Creature, Stereo, Plan B, Habitat, Matix, Lakai, Independent, Gravis, Analog mm. Tag pendeltåget från Göteborgs centralstation till Stenkullen station. Därifrån tar det ca 5 minuter att gå. Adress: Gråbovägen 12. OBS: Vid regn ses vi på Area 51.

Lägg till en tagg
Telefonnummer

Websida

http://www.hollywood.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Götaplatsen

Spara intressen för Concrete goes Hollywood
???AddInterest??? Gilla evenemanget
Betyg för Concrete goes Hollywood

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Concrete goes Hollywood

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Utmaning & Äventyr Actionhall Hisingen
Skateboard, inlines och BMX på
Utmaning & Äventyr Laserdome
Spel och femkamp i Almedal
Spel & Kroglek / Utmaning & Äventyr Gökboet
Actioncenter i Hisings Backa
Jag söker
Laddar guider...