Evenemanget har varit

Fest för Amazonas

Konsert / Kalas & Festival

Fest för Amazonas

Fest för Amazonas Simone Moreno + Räfven på

Simone Moreno + Räfven på Kontiki

Fest för Amazonas - Simone Moreno + Räfven (LIVE)

Nu är det dags för Jordens Vänners första stödfest för ursprungsfolken i Amazonas!

Vi vill uppmärksamma Jordens Vänners arbete i Amazonas genom att fira kampen för miljö och solidaritet. Stödfesten hålls i samband med tredagarskonferensen "Fira! Stå Emot! Ställ om!" med seminarier och debatter med aktivister, politiker och forskare inför FN-konferensen i Rio.http://rioplus20.se/

För att få en ordentlig fest har vi bland annat bjudit in Simone Moreno, aktuell med sin nya platta “Planetas", som kommer att uppträda tillsammans med delar av sitt band.http://simonemoreno.com/

Dessutom kommer Räfven och bjuder på några låtar influerade av östeuropeisk folkmusik och klezmertraditionwww.rafven.com/.

Därutöver kan vi bjuda på medverkan av dansare från A Bunda, dj, och andra uppträdanden. Överskottet från festen går till Jordens Vänners regnskogsverksamhet.

Vi kör igång klockan 20:00 och fortsätter fram till stängning! Inträde minst 90 kr men skänk gärna mer - det går till en god sak!

Ert stöd bidrar till att…
* Regnskog skyddas från exploatering, och därmed bevaras unikt djur- och växtliv. Det innebär även ett klimatskydd

* Människor får leva vidare i sin skog och sina reservat. Detta skyddar dem mot övergrepp, sjukdomar och alltför svåra kulturchockar. Stödet bidrar även till att isolerade folk fått leva vidare utan ofrivillig kontakt med omvärlden. Genom Jordens Vänners stöd har ett reservat nyligen bildats för nyligen kontaktade folk, och en reservatsbildning är på gång för ett okontaktat folk.

* Folken i uru-eu-wau-waureservaten får bättre hälsa och bättre levnadsvillkor. Ekonomiska och ekologiskt hållbara försörjningaktiviteter är en viktig del i en långsiktig insats.

* Respekt för miljö och ursprungsfolk inkluderas i högre grad i regelverk och politikers agendor, genom ett intensivt påverkansarbete. Nyligen pausades utbyggningen av vattenkraftverken längs Rio Madeira, som skulle vara katastrofalt för miljön och människorna i regionen.

Vill man hjälpa Jordens Vänner att samla in ytterligare medel i samband med festen eller om det uppstår frågor kring festen hör av er till Maria eller Sofia 0727-23 80 42 / 031-12 80 42 alternativt maila oss på maria.johansson@jordensvanner.se / sofia.hedstrom@jordensvanner.se.

Vi ses på Kontiki på fredag!

Lägg till en tagg
Arrangör av Fest för Amazonas

Kontiki

Pris

90 kr

Websida

http://www.kontiki.nu/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Storängsgatan 2

Spara intressen för Fest för Amazonas
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Fest för Amazonas

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Fest för Amazonas

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Kontiki
Skön karibisk stämning vid Slottskogen
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...