Evenemanget har varit

Kate and After + Swedish for beginners (LIVE)

Konsert

Kate and After + Swedish for beginners (LIVE)

Kate and After + Swedish for beginners (LIVE)

Kontiki 19 aug

Så var det då äntligen dags.
Kate and After släpper sin första EP - Things to do och ställer ikväll till med en ordentlig releasefest.

Som förband står Swedish for Beginners samt Daniella Kruth med start kl.19.30! Det är med stor stolthet som bandet Kate and After presenterar sin första EP. Det har jobbats på denna inspelning ända sedan i Mars, då producenten Henryk Lipp (Håkan Hellström, Thåström m.fl) hade sina första möten med bandet. I maj var låtarna redo för att gå in i studion och nu i slutet av Juli är det då färdigt.

Killarna har slitit mycket under denna period för att få fram det optimala soundet som skall representera Kate and After. Nu är det alltså dags att låta alla få ta del av resultatet. För att fira detta har vi sytt ihop en releasefest som är riktigt bra och definitivt inte får missas. På scen har vi följande fantastiska uppställning: 19:30 Daniella Kruth Daniella är en singer/songwriter med stor potential. Hon spelade in sitt material i samma studio som Kate and After. Vid ett tillfälle råkade vi höra hennes material och det var allt som behövdes för att vi skulle vilja ha med henne denna kväll. Producent Henryk anser dessutom att hon är bäst i Sverige i denna genré. Så gör er beredda på att förföras av hennes toner och röst.

20:00 Swedish for Beginners -www.swedishforbeginners.net/ Vi är mycket stolta och otroligt glada för att SFB kommer och firar tillsammans med oss denna kväll. Bandet släppte förra året sitt debutalbum facts and fabrications hos Wonderland Records. De har blivit hyllade i både svensk och utländsk press för såväl skiva som liveuppträdanden. De kommer garanterat bjuda på en sprakande popföreställning som ingen vill missa! Swedish For Beginners - Radar Coke Music winner

22:00 Kate and After -www.kateandafter.com/ Bandet kommer köra en riktigt energifylld spelning för att fira av den nya plattan. Dessutom finns det utrymme för en del riktigt färskt material men också några gamla favoriter. Kom och upplev Kate and After i högform i Kontikis kokande lokal. DJ - Hanna Karlsson kommer dessutom att vända plattorna denna kväll för att skapa rätt partystämning. Med ett förflutet på Klubb Svanen så vet ni att hon kan leverera de bästa indiemackorna ;)

Med denna line-up kan man väl sammanfatta det hela med att skall du bara gå på en Kate and Afterkväll under överskådlig framtid så är det denna. Får helt enkelt inte missas, syns där! // Kate and After

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Kate and After + Swedish for beginners (LIVE)

Kontiki

Pris

60 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.kontiki.nu/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Storängsgatan 2

Spara intressen för Kate and After + Swedish for beginners (LIVE)
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Kate and After + Swedish for beginners (LIVE)

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Kate and After + Swedish for beginners (LIVE)

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Kontiki
Skön karibisk stämning vid Slottskogen
Restaurang Swedish Taste
Mat med det lilla extra nära Operan
Bar / Konsert Friday Night Live på Västerhus
Livemusik i världsklass på Västerhus
Specialerbjudanden After Work
Fredagar på Whoopsie Daisy
Jag söker
Laddar guider...