Evenemanget har varit

Ian Anderson

Konsert

Ian Anderson

Ian Anderson Lorensbergsteatern

Lorensbergsteatern

Ian Anderson & band with the String Quartet Sturczy, Lorensbergsteatern
- plays the songs of Jethro Tull

Banbrytare för den progressiva rockmusiken och ledargestalt för Jethro Tull, som sålt otroliga 60 miljoner album under sina fyra decennier. Idag är Ian Anderson synonymt med bandnamnet som den enda kvarvarande originalmedlemmen. I oktober besöker han Sverige för tre konserter där han tillsammans med akustiskt band och stråkkvartett framför låtar från Jethro Tulls fantastiska repertoar..

I slutet av 60-talet samlades ett gäng unga optimistiska musiker i Luton med Ian Anderson i spetsen. Med gränslös kärlek till bluesmusiken som gemensam nämnare uppstår Jethro Tull. En sammansvetsad grupp som snabbt tog sig från ett populärt inslag på pubarna i södra England till Londons stora scener.

Bandets andra album "Stand Up" toppade Englandslistan och öppnade även dörrarna till den internationella arenan. Skivorna "Benefit", "Aqualung" och "Thick as a Brick" följde och bandets framgångar över världen var ett faktum. På en musikalisk scen där de rivaliserade med storheter som bland annat Led Zeppelin hittade Jethro Tull sin egen väg genom att mixa samman hårdrock med engelsk folkmusik och inte minst blev Ian Anderson ett känt signum för bandet med sin tvärflöjt.

Med ett band bestående av gitarrvirtuosen Florian Opahle, pianisten och dragspelaren John O'Hara, basisten David Goodier, trummisen Scott Hammond och gästande stråkvartetten Sturcz Quartet, framför nu Ian Anderson akustiska Jethro Tull-klassiker och omarrangerade rocklåtar. Missa inte denna musikaliska höjdpunkt som i höst når Stockholm, Göteborg och Malmö.

BILJETTER:
http://www.lorensbergsteatern.se/bokavenuepoint.asp?IDevent=87&elink=http://www.biljettforum.se/referer/?r=3321fafa0b814b8b9a0ac7aa5712ed76&p=/kop/biljetter/12460/

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Ian Anderson

Lorensbergsteatern

Websida

http://www.lorensbergsteatern.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Berzeliigatan 4

Spara intressen för Ian Anderson
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Ian Anderson

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Ian Anderson

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Konsert Friday Night Live på Västerhus
Livemusik i världsklass på Västerhus
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Jag söker
Laddar guider...