Evenemanget har varit

AMPH

Konsert

AMPH

AMPH Nattmaran

Nattmaran

Dags för en sista spelning innan Nattmaran tar ett kortare sommaruppehåll. Denna gång gästas vi av två Malmöakter, Amph & Teufelsdröckh. Kvällen till ära kommer en samlingskassett kallad Nordöstra Malmö på den nya malmöetiketten Elbogen Fonogram finnas tillgänglig. Samlingen kommer innehålla bidrag från Amph, Teufelsdröckh, Arkhe mm.

INFO

Amph
För ganska exakt ett år sedan kunde vi se denna duo spela på Utmarkens avskedskväll gömda bakom ett berg av kassettdäck. De två kreatörerna vävde med en osviktande precision samman lager av kassettloopar till en suggestiv upplevelse fyllda med ändlösa vågor av trögflytande ljudlandskap.

White
Sleazig nerstrippad elektronik från Göteborgs finaste.

Teufelsdröckh
Denna duo består av två välkända gestalter från Malmös underjord. Det utlovas mullrande industri i förfallna industrilokaler. En perfekt paus från den annalkande sommarbrisen.

Krökta Rum
Debutspelning för denna snart albumaktuella konstellation från Göteborg. En drömsk resa ner i det undermedvetna. Minimala och organiska ljudkonstellationer.

INSLÄPP: kl 21 (Första spelningen börjar 22)
PRIS: 60 kr

Anmälan.
För att anmäla dig till arrangemanget behöver du skicka ett mail till nattmaran.nattmaran@gmail.com. I mailet bifogar du ditt namn. Betalar (60 kr) gör du i dörren men observera att om du inte dyker upp och inte meddelar oss detta i god tid så hamnar du på den svarta listan. Då finns det ingen anledning att besvära dig med att anmäla dig till framtida arrangemang.

Vi befinner oss på Lyckholms Bryggerier ett stenkast ifrån där Utmarken tidigare huserade. Du tar dig hit genom att åka spårvagn 2 eller 4 mot Mölndal. Hoppa av vid hållplatsen Almedal och följ bifogad karta för att hitta rätt.

OBS!!!
Ingen medtagen alkohol får tas med till spelningen men det kommer att finnas dryck till salu för den ringa summan av 20 kr.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av AMPH

Nattmaran

Websida

http://www.myspace.com/utmarken

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Skårs led 3

Spara intressen för AMPH
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för AMPH

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för AMPH

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Bar / Konsert Friday Night Live på Västerhus
Livemusik i världsklass på Västerhus
Jag söker
Laddar guider...