Evenemanget har varit

Concern

Konsert

Concern

Concern Nattmaran

Nattmaran

Concern/Altar Of Flies/Matar Dolores/Arv&Miljö

Äntligen är det dags att på nytt kunna åtnjuta en kavalkad av intressanta musikaliska äventyr på Nattmaran. Denna gång slår vi på stort och bjuder in till en kväll som inte kommer lämna någon besviken.

INFO

Concern
Denna hårt arbetande amerikan är på östliga breddgrader. Efter flera besök i Europa gästar han nu åter Göteborg. Senaste visiten var på Utmarken då ni kunde bevittna hans avskedsturné med Oscillating Innards. Med Concern handlar det dock om helt andra tongångar. Här möter ambienta ljudlandskap organisk drone.

Altar of Flies
Ett efterlängtat besök från Mjölby. Efter en lång rad av imponerande skivsläpp och livespelningar får vi nu möjlighet att se Altar of Flies på nytt äntra de luggslitna tegelfasaderna på Lyckoholms och framföra sina högst personliga musikaliska kreationer.

Matar Dolores
På senare år har Italien blivit en häxkittel för ny noise och denna duo är ytterligare ett exempel på den våg av oljud som nu strömmar från det vinälskande landet i söder.

Arv & Miljö
Med en rykande färsk cd på Ljud & Bild i bagaget kan vi åter bevittna denna göteborgares egensinniga no-fi noise. Här ackompanjeras det krackelerade svenska folkhem till ljudet av fallfärdig elektronik.

INSLÄPP: kl 21 (Första spelningen börjar 22)
PRIS: 80 kr

Anmälan.
För att anmäla dig till arrangemanget behöver du skicka ett mail till nattmaran.nattmaran@gmail.com. I mailet bifogar du ditt namn. Betalar (80 kr) gör du i dörren men observera att om du inte dyker upp och inte meddelar oss detta i god tid så hamnar du på den svarta listan. Då finns det ingen anledning att besvära dig med att anmäla dig till framtida arrangemang.

Vi befinner oss på Lyckholms Bryggerier ett stenkast ifrån där Utmarken tidigare huserade. Du tar dig hit genom att åka spårvagn 2 eller 4 mot Mölndal. Hoppa av vid hållplatsen Almedal.

OBS!!!
Ingen medtagen alkohol får tas med till spelningen men det kommer att finnas dryck till salu för den ringa summan av 20 kr.

Lägg till en tagg
Arrangör av Concern

Nattmaran

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Skårs led 3

Spara intressen för Concern
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Concern

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Concern

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Bar / Konsert Friday Night Live på Västerhus
Livemusik i världsklass på Västerhus
Jag söker
Laddar guider...