Evenemanget har varit

Maria Mena

Konsert

Maria Mena
Guider
Nefertiti

MARIA MENA

På scen kl 21! Akustisk solokonsert!

Sedan tidigare är det klart att den norska stjärnan Maria Mena kommer till Stockholm och Nalen den 30 november. Det är hur kul som helst att vi nu också kan meddela att Maria adderar två Sverigedatum där hon - tillsammans med enbart en pianist - kommer bjuda på ett intimt soloframträdande på Nefertiti i Göteborg den 5 september och Inkonst Teatern i Malmö den 7 september. Biljetterna släpps till försäljning den 12 juni.

Maria Mena är artisten som både musikaliskt och textmssigt alltid sätter sin ärlighet i centrum. Redan som femtonåring debuterade hon på musikscenen i Norge med singelnMy Lullaby, en låt som skildrade skilsmässan mellan hennes föräldrar. Maria Mena har sålt Guld och Platina flera gånger om i länder som Tyskland, Schweiz, Österrike, Holland, Belgien och hennes hemland Norge. Maria har gästat Peace & Love-festivalen i Borlänge två gånger och hon har även spelat på ett utsålt Södra Teatern i Stockholm.

Singeln Fuck You gick direkt in #1:a på iTunes i Norge och under våren klättrade även singeln till #2 på iTunes i Sverige. Låten - som hon också framförde på säsongsavslutning av Skavlan - är från Maria Menas sjätte studioalbum Weapon In Mind som kommer släppas i september. Skivan kommer vara ett färgglatt album där Maria skrivit samtliga låtar och där hennes odiskutabla sinne för melodier skiner genom på ett bländande sätt.

Maria Mena är en fantastisk artist och att få chansen att få se och höra henne i höst känns som en möjlighet man bara inte får missa. Det kommer bli personligt och intimt. Det kan inte annat än att bli fantastiskt.

Arr: KB WEST.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Maria Mena

Nefertiti Jazz Club

Pris

200 kr

Websida

http://www.nefertiti.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Hvitfeldtsplatsen 6

Spara intressen för Maria Mena
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Maria Mena

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Maria Mena

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Restaurang Nefertiti
Jazzklubb med variation
Museum & Gallerier / Utställning Maria Hartikainen
Fönsterutställning på Sintra
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Jag söker
Laddar guider...