Evenemanget har varit

Tutankhamon

Nattklubb

Tutankhamon
Nefertiti

TUTANKHAMON - Blenda Sound + Joel Pustina + Demonika

Ösig dansnatt!

På premiären levererade malmöbandet Sunshine Rabbits ett makalöst röjigt liveframträdande. Nu är Tutankhamon tillbaka. Den här gången bjuckas ni på musik från några av Göteborgs ösigaste DJ:s.

Blenda Sound - eller Ikse som han även heter - härstammar från den klassiska skivaffären Blenda, som försåg Andra Långgatan och resten av Norden med vinyl mellan 1999 och 2007. Med ena benet i Västindien och det andra på de brittiska öarna, har han sedan drivit klubbar som Rumble, Spinach, RRLSN och Kraah! Kraah! samt släppt ett gäng remixar och egna produktioner.

Under de senaste åren har Blenda Sound delat dj-bås med storheter som South Rakkas Crew, Girl Unit, Daniel Haaksman, DJ Champion, Funkystepz, Jubilee, Sir David Rodigan, Robbo Ranx och många många fler. Ett dj-set med Blenda Sound anno 2012 innehåller Stabs, Trap, 80s Funk, UK Funky, Dubplates samt Glädje och Lekfullhet.

Joel Pustina (POPEYE SOUND/SPINACH/RRLSN)

Joel Pustina är en del av Popeye Sound som de senaste åren arrangerat framgångsrika klubbar i Göteborg som Spinach på M2 Backyard och RRLSN på Lagerhuset. Han har delat DJ-bås med akter som: Lucy Love, Champion DJ, DJ Edgar, The Heatwave, Girl Unit, Hardhouse Banton, Dubbel Dutch, Mash Up International, Daddy Boastin, Funkystepz, Monki DJ och många fler. 2011 spelade han även på Way Out West.

Joel har sin bakgrund i dancehall, men botaniserar nu bland olika genrer med fokus på bas. Tyngdpunkten ligger på engelsk elektronisk klubbmusik som funky, house och garage, men bli inte förvånad av inslag som svettig soca, tropical bass och dancehall-mashups.

Demonika är ena halvan av klubben Tutankhamon. Hon har spelat skivor sedan tidigt 90-tal och på sistone kört klubbar som All In på Yaki-Da och Jazzhuset, Svensson2 på M2 Backyard, Hitz på Ritz och Rymden på Stora Teatern. På Nefertiti kokar hon ner musiken till en dansant svängig hybrid av allt hon gillar av soul, disco, funk, hiphop och elektroniskt ös.

Det kommer att bli svettigt. Bring your own towel!

Nefertiti Hvitfeldtsplatsen
Tutankhamon
Fredag 19 oktober
Öppet: 00-04
Leg: 20 år
Entré: 100:-

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Tutankhamon

Nefertiti Jazz Club

Pris

100 kr

Websida

http://www.nefertiti.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Hvitfeldtsplatsen 6

Spara intressen för Tutankhamon
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Tutankhamon

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Tutankhamon

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Restaurang Nefertiti
Jazzklubb med variation
Nattklubb Sticky Fingers
Rockklubb vid Kaserntorget
Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb Torsdagsklubben
Torsdagar på Sticky Fingers
Jag söker
Laddar guider...