Evenemanget har varit

Årets Magi show

Scen & Teater

Årets Magi show

Årets Magi show Parken

Parken

Höstens krogshow på Parken bjuder på en magisk upplevelse för alla sinnen. Med vinnaren av Kanal 5s Fenomen, Riku Koponen i spetsen, kommer ni att få uppleva hjäpnadsväckande tankeläsning, förbluffande illusioner, magi och mentalister i absolut värlsklass! Vid Rikus sida står några av Sveriges skickligaste magiker och mentalister, nämligen inga mindre än: Gaston, Peter Varg, David Tuneström samt Claes Danell & Angelica Thurström.... Artisterna har showat i Las Vegas, Dubai, London och Beijing och nu är det Göteborgs tur att få uppleva en bokstavligt talat magisk afton. Vi ställer din verklighetsuppfattning på sin kant med skicklig magi och alltid med en stor portion humor. Detta är chansen att uppleva någonting helt unikt.

Gaston “Nordic Champion of General Magic år 2010 “ är bara en av denne mannens många mästartitlar. Gaston är en mystiker, fakir och mentalist av rang. Allt framförs med en stor portion humor. Vi får uppleva det overkliga bli verkligt när Gaston balanserar mellan magi och underhållning på ett otroligt skickligt sätt.

Peter Varg Med Varg på scen så är det plötsligt möjligt att se in i framtiden, se rakt igenom lögner och att böja metall med tanken. Vi får se en uppvisning i hypnos, psykologi och entertainment och det är inte för intet som Peter Varg är en av Sveriges med anlitade magiker. Din verklighetsuppfattning kommer aldrig bli sig lik. Vi lovar!

David Tuneström Gör allt från korttrick till att trolla bort bilar i en häpnadsväckande uppvisning i fingerfärdighet och psykologiska illustrationer. Förbluffande!

Claes Danell & Angelica Thurström Med magisk förmåga, kvickhet och humor har de förtrollat tusentals människor i hela världen med sin show. Med tankeavläsningsdemonstrationer som får publiken att förbluffas.

Köp din biljett online & säkra din plats redan idag!
http://www.ticnet.se/search.php?tm_link=tm_header_search&language=sv&keyword=fenomen&x=36&y=11

Lägg till en tagg
Arrangör av Årets Magi show

Parken

Telefonnummer

Websida

http://www.parken.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Vasagatan 43B

Spara intressen för Årets Magi show
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Årets Magi show

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Årets Magi show

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Park Aveny Café
Klassisk mötesplats!
Nattklubb Park Lane
Klassiker på Avenyn
Matkultur / Scen & Teater Oakleys Showrestaurang
Mat och middagsshow på Tredje Långgatan
Specialerbjudanden Brunch
Helger på Park Aveny Café
Kropp & Själ St Jörgen SPA
Park Resort på Hisingen
Jag söker
Laddar guider...