Evenemanget har varit

D-NOX @ PARKEN

Nattklubb

D-NOX @ PARKEN

D-NOX @ PARKEN Valborg 2010

Valborg 2010

D-NOX @ Parken Valborg 2010-04-30

Vi som jobbar med EMC är väldigt glada över att tillsammans med Parken Nattklubb har möjligheten att presentera D-Nox för klubbpubliken i Göteborg! Vi har också med oss Anti, M.Bedlam och Bröte på det här Valborgståget.

Trots sitt tyska medborgarskap så spenderar Christian ”D-Nox” Wedekind över 90 % av sin tid på resande fot utanför tysklands gränser, med en fullbokad kalender i vänster hand och ett fullmatat cd-case i sin högra. EMC har, i sitt nya projekt tillsammans med Parken Nattklubb, lyckats fånga honom mitt emellan en spelning i Zürich och nästföljande efter oss, i Madrid.

D-Nox har en gedigen bakgrundshistoria. Han började spela 12:or redan 1992 då han fann sig fångad av den första vågen techno som svepte över tyskland under början av 90-talet. Inom några år var han Resident DJ på några numera klassiska tyska klubbar (The Poissón Club, Ratinger Hof, Area Code & Evasonic Radio). Utöver sina fasta DJ-jobb utmärkte han sig även på toppklubbar som Tresor, Tribehouse och Ultraschall där han snabbt blev en publikfavorit genom sina intima, interaktiva och medryckande set.

Under tidigt 2000-tal landade Christian jobbet som A & R för bolaget Tatsu Recordings och under två år jobbade han med artistrelationer och nysignering av kommande toppakter. Efter två år var tiden mogen att fortsätta på egen hand. Sprout Music tog form som hans eget bolag och som ett underbolag till detta övertogs även Plastic Park. Nu var det enbart musik som gällde 24 timmar om dygnet!

Utöver sitt arbete med sina bolag och sitt konstanta spelande har D-Nox även utmärkt sig markant som producent de senaste åren. Projektet D-Nox & Beckers har släppt otaliga succé-produktioner, bland dessa tidiga låtar som Jetlag Slave (Baroque, UK), Seven Hours (Electribe) och Memory Cell (tillsammans med David Amo & Julio Navas) som alla blev storsäljare och toppade Beatport's försäljningslistor. Och framgångarna har fortsatt med ytterligare enormt framgångsrika produktioner, D-Nox on Demand på Proton Radio som följs av tusentals människor en gång i månaden samt konstanta bokningar till världens främsta klubbar och festivaler inom elektronika genren.

Lyssna och dansa på Valborg på Parken!

Lägg till en tagg
Arrangör av D-NOX @ PARKEN

Parken

Telefonnummer

Websida

http://www.parken.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Vasagatan 43B

Spara intressen för D-NOX @ PARKEN
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för D-NOX @ PARKEN

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för D-NOX @ PARKEN

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Park Lane
Klassiker på Avenyn
Bar / Restaurang Park Aveny Café
Klassisk mötesplats!
Nattklubb Sticky Fingers
Rockklubb vid Kaserntorget
Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget

De som gillade detta gillade också

Restaurang Govindas
Vegetarisk och vegansk lunch i Majorna
Restaurang Tavernetta del galeone
Italiensk trattoria vid Eklandagatan
Restaurang Faro
Italienskt vid Lindholmen
Jag söker
Laddar guider...