Evenemanget har varit

Revolve

Konsert

Revolve

Parken 17 april

REVOLVE
Lördag den 17 April 22.00

Nu vaknar Revolve ur sin vinterdvala på riktigt. Under april kommer Revolve att göra en fyra dagars turné för att förse folk med en ordentlig dos med Rock N’ Roll. Nya låtar kommer att presenteras, tillsammans med låtar från debut skivan Burning Money.

Revolve bildades redan 2003 i Uppsala av bröderna Per och Nils Tengvar. Numera bosatta i Göteborg och med Lindome-sonen Jarkko Kyyriäinen bakom trummorna, siktar Revolve på att bli ett av Sveriges nya stjärnskott på rockhimlen. Och de har helt klart potential!

För inspelningen och produktionen av fullängdsdebuten - Burning Money -vände sig bandet till välrenommerade Music A Matic studios i Göteborg, med de erfarna och rutinerade producenterna Henryk Lipp (Thåström, Millencollin, Hellacopters etc) och Micke Nilsson (C Aarme´, Kendolls, etc). Detta lyckade samarbete inleddes förresten efter att Henryk och Micke läst en helsidesartikel om bandet i Göteborgs Posten. Albumet släptes på bandets egna nystartade etikett Screaming Records den 31’a augusti 2009!

Det finns en i rocksammanhang sällan skådad bredd och dynamik i Revolve´s musik. Det är allt från lugnare ballader till öronbedövande, tunga, hårda rocklåtar med tempo och attityd. Låtarnas melodiösa harmonier som fastnar stenhårt, går dock som en röd tråd genom hela skivan. Revolve behärskar till fullo konststycket och balansgången att vara ett högexplosivt rockband, utan att för den skull göra avkall på sitt breda låtskrivarspektra.

www.myspace.com/revolveswe
www.revolve.se

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Revolve

Parken

Pris

80 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.parken.se

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Vasagatan 43B

Spara intressen för Revolve
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Revolve

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Revolve

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Park Aveny Café
Klassisk mötesplats!
Nattklubb Park Lane
Klassiker på Avenyn
Kropp & Själ St Jörgen SPA
Park Resort på Hisingen
Specialerbjudanden Brunch
Helger på Park Aveny Café
Jag söker
Laddar guider...