Evenemanget har varit

Aimee Mann

Konsert

Aimee Mann
Guider
Pustervik

Ibland är väntan outhärdlig; dagarna känns som år och åren som eoner och ju närme målet man kommer desto segare ter sig det hela. När det blev känt att Aimee Mann skulle släppa en ny skiva i september, den första på över fyra år, så bromsade allt ner till snigelfart. För oss som satt album som "Whatever", "Bachelor No. 2" och "@#%&*! Smilers" på piedestal och spelat sönder och samman under åren är det inte utan att lyckan flödar över i alla sinnen. "Charmer", som det nya kapitlet heter, är mer än bara efterlängtat. Det är ett behov för att stilla abstinens.

Manns karriär började under ett ungt åttiotal med new wave-bandet ‘Til Tuesday som hade en mindre succé med sitt debutalbum. Men det var med albumet "Whatever" som embryot började gro och folk som Elvis Costello nickade bejakande. 1995 kom hiten "That’s Just What You Are" som fick ett extra genomslag genom att den inkluderas på soundtracket till tv-serien Melrose Place. Och det skulle inte vara sista gången som det visuella mediet skulle hjälpa till att skjutsa henne karriär uppåt. 2000 skrev hon merparten av soundtracket till den kritikerrosade filmen Magnolia.

Under hela sin karriär har hon turnerat maniskt och haft en trogen fanskara som skulle blöda för henne vilken sekund som helst. Med "Charmer" följer tacksamt en turné som är minst lika emotsedd som albumet självt.

Fans vet redan att tiden kommer att sakta ner när vi närmar oss jul och januari men väntan är en del av att uppleva det stora med Aimee Mann. Explosionen som briserar kommer värma oss alla.

Tid: 19.00

På scen: 20.00

Åldersgräns: 18 år

Pris: 350 kr

Plats: Stora Klubben

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Aimee Mann

Pustervik Järntorget

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Aimee Mann
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Aimee Mann

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Aimee Mann

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...