Evenemanget har varit

Anders Wendin

Konsert

Anders Wendin

Anders Wendin Pustervik

Pustervik

Ny skiva, nytt språk, nytt namn.

Anders Wendin. Så heter jag, och så kallar jag artisten som släpper den här skivan. Visst är det min debut. En dag om allt går bra så åker Moneybrother ut på en sväng i världen igen. Men i år vill jag vara hemma med familjen. 

Det är naturligtvis något jag talat tyst om tidigare men jag är ödmjuk inför faktumet att en fullängdsskiva med egna låtar och texter på svenska är det konstnärligt finaste man kan leverera som svensk artist.

Jag har också alltid tänkt att så ska det bli en dag. 

Det har varit mycket kul och mycket inspirerande att få spela i många olika länder och jag har lärt mig mycket genom att ena dagen spela i ett land där man är populär, för att nästa stå på en liten scen och spela för bartendern. Men en skiva på svenska har jag alltid sett fram emot.

I kontrast till min senaste skiva “This is where life is" som spelades in i 4 världsdelar så spelade jag denna gång in allt hemma. 

Henrik Svensson som var den första trummisen i Moneybrother-bandet (och som tidigare hjälpt mig med skivorna “Pengabrorsan" och “Mount Pleasure") har under hösten och vintern tillsammans med mig producerat min första solo-skiva på svenska. 

"Dom ska få se vem dom roat sig med." 

Såklart har jag snott titeln av Lil-Babs. Det är ett mantra jag dragit för mig själv när jag varit nervös inför att kliva upp på scenen. Det var också arbetstiteln på denna skiva som jag alltid velat göra men samtidigt förstås varit nervös för att ta tag i. 

Jag har skrivit om mitt liv. Om ångest, tvivel och uppgivenhet. Och så, förstås, en låt om den överrumplande kärleken till min lilla kille. Jose Gonzales gästar med gitarrspel på sista låten “Snart kommer det en båt" och Krister Henriksson gör ett inhopp på låten “Du måste kunna gå" som mannen i korvkiosken på Ludvikas tågstation vars förbannelse är att alltid höra tågen avgå men aldrig kunna hoppa på. 

Jag har satt ihop ett band som åker ut några dagar i April, och första singeln "Lämna lampan på" kommer nästa vecka.Skivan släpps den 26e mars. 

Jag hoppas att ni tycker om den!

Insläpp: 19.00
På Scen: 20:00
Pris: 275 kr
Åldersgräns: 18 år
Plats: Stora Klubben

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Anders Wendin

Pustervik Järntorget

Pris

275 kr

Websida

http://pustervik.nu/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Anders Wendin
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Anders Wendin

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Anders Wendin

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...