Evenemanget har varit

Bernard et Bianca

Konsert

Bernard et Bianca

Bernard et Bianca Pustervik

Pustervik

BERNARD ET BIANCA

En doft av den amerikanska södern säger någon, suggestiv folkrockblues säger en annan. Kanske anar du inspiration från Fleet Foxes och Mumford & Sons? Oavsett hur du beskriver Göteborgsbandet BERNARD ET BIANCA går det inte att frångå känslan av en frisk fläkt som piggar upp även den tröttaste kraken. Trummisen Michael Christensen beskriver deras musik bäst: "Vi vill få dig att dansa, och du vill garanterat dansa med". Det var just Michael tillsammans med sångare Martin Rörberg och basisten Simon Larsson som fann varandra i början av 2011. Kärlek uppstod direkt och kort därefter anslöt cellisten Matilda Olsson och violinsten Tone Persdotter.

Nu, ett år senare, med färska EP:n Discover i ryggen och hyllade spelningar i både grannkommuner och grannländer är BERNARD ET BIANCA redo att möta finpubliken.

Så klipp dig inte.
Skaffa dig inget jobb.
Pallra dig istället iväg till Pustervik och dansa med oss.
Precis som du är.

Det är sex år sedan ett gäng vänner i norra Portugal bildade bandet UTTER. Namnet valdes efter ordets betydelse - fullständig, fullkomlig, total - och signalerar gruppens mål om att skänka en makalös upplevelse via drömska låtar och unika ljud. Till en början hördes ekon i deras låtskrivande från band som Sigur Rós, Dead Can Dance, Pink Floyd och till viss del kan det sägas gälla fortfarande. Om du frågar de själva säger de gladeligen att musiken inspireras av universum, platser de besökt tillsammans med musik de själva upplevt.

Att lyssna på UTTER från scen ska vara ett besök på en fjärran plats där allt kontrolleras av den naturliga balansen i universum. Döm själv den sista oktober på Pusterviks scen.

House of Trees är ett band som leds av Rob Coe och Djamila Skoglund-Voss. Duon utforskar, jagar och samlar alla livets stämningar i sin musik - tankarna, drömmarna, platserna och människorna. Låtarna är en berusande blandning av klassisk, folkmusik och jazz med insiktsfulla och poetiska texter, vilket kan höras på deras andra album, Through a Veil.

2012 ser ut att bli ett resande år för House of Trees och när året summeras kommer bandet ha besökt Portugal, Albanien, Tyskland, Danmark, England, Österrike, Italien, Norge, Finland och Baltikum.

Tid: 19.00
På scen: 19.30
Pris: 100 kr
Ålder: 18 år
Plats: Lilla Klubben

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Bernard et Bianca

Pustervik Järntorget

Pris

100 kr

Telefonnummer

Websida

http://pustervik.nu/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Bernard et Bianca
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Bernard et Bianca

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Bernard et Bianca

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...