Evenemanget har varit

Cut Copy

Konsert

Cut Copy
Pustervik

Extremt få band från Australien kan skryta med att de lyckats övertyga svenska konsertbesökare gång efter gång! Cut Copy är ett sånt band. Med utsålda spelningar på bland annat Berns, Debaser Medis, Strand och Storan samt euforiska festivalgig i både Arvika och Emmaboda har de byggt upp en stor lojal svensk fanbase. Förutom en stark scennärvaro och en perfekt ljusshow, har Cut Copy också briljanta albumen "In Ghost Colors" och "Zonoscope" i ryggen, och i synnerhet hitsinglarna "Hearts On Fire" och "Lights And Music"! I höst kommer dessutom det efterlängtade nya albumet "Free Your Mind". Live, som sagt, är Cut Copy en sann uppvisning. Deras show ekar Daft Punk och New Order, tung house och melodiös indie. Förfrågningar om förbandsturnéer och gemensamma spelningar har haglat in från bland andra Lady Gaga, Coldplay och Nine Inch Nails. Men Cut Copy trivs bäst när de själv står i centrum, helst i riktigt intima lokaler!

Det var genom samarbeten med demonproducenter som Philippe Zdar (Cassius) och Tim Goldsworthy (DFA) samt med succéalbumet "In Ghost Colours" 2008 som Cut Copy cementerade sig som en global sensation. Albumet toppade listorna hemma i Australien och engelsk och amerikansk press stämde snart in i hyllningskören. På "Zonoscope" 2011 tog Cut Copy själv befälet och producerade en unik sammansmältning av melankolisk pop och extatisk dansmusik. Materialet är Cut Copy destillerat till sin renaste form: En svit av futuristiska visioner byggda på primitiva rytmer, lättillgängligt och utsökt.

I höst släpper Cut Copy sitt fjärde studioalbum "Free Your Mind" och källor talar om en ny laddning av den dansanta electropop som bandet gör bäst! Det första smakprovet "Explorers" filmades live av det amerikanska magasinet Spin medan skivbolaget Modular lagt ut den hypnotiska videon till låten "Let Me Show You Love". Känsliga tittare varnas.

Insläpp: 19.00
På Scen: ca 20.00
Pris: 260 kr
Åldersgräns: 18 år
Plats: Stora Klubben

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Cut Copy

Pustervik Järntorget

Pris

260 kr

Websida

http://pustervik.nu/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Cut Copy
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Cut Copy

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Cut Copy

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...