Evenemanget har varit

Fatboy

Konsert

Fatboy

Fatboy Pustervik

Pustervik

Fatboy är tillbaka med sitt nya album "Love Creole"!

Deras nya material har fått sådant gensvar att både Tim Burton och Quentin Tarantino hört av sig med intresse om att använda Fatboys låtar i deras kommande filmer. Ni som är fans av Tim Burton och Tarantino vet att de herrarna tillhör inte bara eliten utav regisörer utan de två genierna lyckas även alltid med de mest fantastiska soundtracken till sina filmer. Så det är ingen dålig eloge Fatboy har fått här direkt.

Med sin mix av rockabilly, country & rock har Fatboy vunnit folks hjärtan med sina tidigare album. "Love Creole" innehåller fortfararande den grunstommen i musiken men med producenten Simon Nordberg (Håkan Hellström, Amanda Jensen, Kent m.m) bakom spakarna har de breddat sig ännu mer och nu är bandet ännu svårkategoriserat än tidigare, men det är ändå ingen sådan markant förändring att gamla fans kommer börja muttra den klassiska meningen "Fatboy, ja de är grymma, jag gillar alla de tidigare skivorna…."

Lyssna in dig på nya skivan "Love Creole" här

Officiell webbsida Fatboy

Fatboy på Spotify
THE ILLUMINATORS

Det gemensamma intresset för instrumentalmusik gjorde att Man of Mystery och von Adler beslöt sig för att starta upp bandet. Avsikten var då inte att det skulle bli ett band som skulle uppträda live utan enbart ett studioprojekt. De ursprungliga planerna blev dock reviderade när de gjorde bekantskap med Mr. K och några spelningar snabbt blev inbokade. Det överväldigande publikmottagandet under The Illuminators första spelningar ledde till övertygelsen att en studioinspelning som band var nästa naturliga steg att ta. Resultat blev en självbetitlad 6 låtars 12″ EP som släpptes i början av 2012 och som möttes av idel positiva recensioner.

The Illuminators bjuder på musikaliska landskap där glödheta Spaghettiwesternteman svalkas av en bris från det kalla krigets isande hot om kärnvapenkrig. Upplev själv de febrigt dansanta gitarrslingorna när de likt skallerormar slingrar sig från Club Slackers scen i kväll.

Lyssna på Illuminators debutalbum här på Spotify

www.theilluminators.se

Tid: 22.00

Pris: 200 kr

Plats: Stora Klubben

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Fatboy

Pustervik Järntorget

Pris

200 kr

Websida

http://pustervik.nu/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Fatboy
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Fatboy

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Fatboy

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...