Evenemanget har varit

Höga Nord Label Night

Nattklubb / Konsert

Höga Nord Label Night

Höga Nord Label Night Pustervik

Pustervik

Höga Nord Rekords:

Göteborgs minsta och mest spännande skivbolag Höga Nord Rekords drogs igång med visionen att ge ut sinnesutvidgande musik på vinyl. Målet är alltid detsamma, att hitta de sällsynta stunderna av magi. Skivbolaget tänder strålkastarna över den scen som sakta växer sig allt starkare, där rötter från nittiotalets klubbscen blandas med spacerock, psykedelia och maskinfunk Genom Höga Nord Rekords har vi hittills fått njuta till inspelningar av Pistol Disco, Les Big Byrd, Robert Leiner, Tross, Pete Bassman (Spacemen 3), Lamagaia, The Psychedelic Schafferson Jetplane, Dungeon Acid och Uran. Med tio släpp bakom sig och massor på gång firar skivbolaget nu två årsdagen genom att fylla Pustervik med syntetisk maskinfunk, anatolisk psykrock och northern soul - lördagen den 27:e December. Årets sista lördag borgar för en svårt bra fest i sann hedonistisk anda.

Krater:

Denna vackra band består av tre varelser med ett förflutet i legendariska Uran, Osynlige Mann och Neneh Cherry & The Thing. De levererar fluffig psych-pop som nästan låter som en oäkting som gjordes under en varmhjärtad orgie med Jacques Dutronc, Air och The Byrds. För att uttrycka det enkelt - babymakingpsychmusic för motherlovers! Och ja - de ska snart släppa en 7:a på Höga Nord Rekords.

Robert Leiner & the Source Experience Band

Robert Leiner - sveriges största elektroniska unikum har teamat upp sig med Jesper Jarold (Fontän) och Pontus Torstensson (Exorcisten, Tentakel) för att ge oss alla hans patenterade elektroniska kraut. Denna gång skapas den med hjälp av maskiner, levande trummor och gitarrer. Resultatet kommer garanterat att blåsa era sinnen till ctrl + alt + deletemode. Och om man är lyckligt lottad så kommer CAN-effekten att vara för evigt. Detta blir det första smakprovet på Robert Leiners LP som släpps i början av nästa år på Höga Nord Rekords.

Visuals:

Patrik Johansson kommer att leverera sinnesutvidgande rörliga bilder hela kvällen lång. Han skapat rörlig konst för IKONS, Westkust, Fontän, Merely, Boat club för att nämna några.

Dj:s

Matsalen - Marco Gillingsberg (Levande Begravd Booking)
Klubben - Höga Nord Crew

Insläpp: 22.00
Pris: 100 kr
Åldersgräns: 20 år
Plats: Stora Klubben

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Höga Nord Label Night

Pustervik Järntorget

Pris

100 kr

Websida

http://pustervik.nu/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Höga Nord Label Night
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Höga Nord Label Night

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Höga Nord Label Night

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Bar / Konsert Friday Night Live på Västerhus
Livemusik i världsklass på Västerhus
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Nattklubb Sticky Fingers
Rockklubb vid Kaserntorget
Jag söker
Laddar guider...