Evenemanget har varit

Hunt + Slowgold

Konsert

Hunt + Slowgold

Hunt + Slowgold Instant på Pustervik

Instant på Pustervik

Releasefest!
Den 12 juni släppte HUNT sin första singel "I Left / Against My Will You Are Alive" på Kning Disk. Detta firar vi ikväll!

Avskalad postrock eller episk indiepop. Välj själv - Hunt hamnar någonstans i gränslandet. Musiken innehåller postrockens atmosfäriska crescendon, utan att tappa det delikata hantverk som det innebär att skapa en vacker poplåt.
Stommen i Hunts musik består av vemodiga, och hjärtskärande vackra sångmelodier, som varsamt bärs mot en musikalisk solnedgång bakom en siluett av mörka och majestätiska bergsmassiv. Fyra musiker som med fingertoppskänsla avgör ifall rösten ska transporteras i en stilla vagga av minimalistiska trumkomp, subtila basgångar och plockande gitarrmelodier, eller slungas fram mot den oundvikliga avgrunden med effektdränkta elgitarrer, fuzzbas, det dova åskandet av pukor och ett iskallt skyfall av cymbaler som resekamrat.

Dessutom har vi bokat SLOWGOLD. Bandet är just nu i studion för att spela in sitt andra album. Vi hoppas på några smakprov på Pustervik
Slowgold är ett band från Göteborg, vars texter på svenska blandas med rockinfluerat sväng och akustisk känsla. Bandet bildades 2010 och med klassisk rocksättning har de spelat överallt i Sverige, från Utmarksmusiken till Uddebofestivalen, från Konsthallen i Göteborg till Hising Island. Det drömska groovet går hand i hand med Amanda Wernes uttrycksfulla sång och munspelande. I slutet av augusti 2012 släpptes debutskivan på Mourningwood Records, inspelad i Göteborgs Studio Oodion och

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Hunt + Slowgold

Pustervik Järntorget

Websida

http://pustervik.nu/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 8

Spara intressen för Hunt + Slowgold
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Hunt + Slowgold

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Hunt + Slowgold

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...