Evenemanget har varit

Ison & Fille

Konsert

Ison & Fille

Ison & Fille Pustervik

Pustervik

Den 22 mars inleder röda linjens stolthet Ison & Fille sin Sverigeturné. Premiären äger rum i Malmö och därefter gör duon stopp i Gävle, Sälen, Borlänge, Stockholm och Göteborg. Nu på onsdag 26 februari släpps Ison & Filles efterlängtade nya album - "Länge leve vi". Det hyllas i de första recensionerna och Aftonbladet skriver att "ett av årets bästa svenska hiphopalbum är redan här". Förväntningarna är höga på en av landets största hiphopakter efter att förra skivan, "För evigt" (2011), lyftes till skyarna i media. Nöjesguiden skrev att det "kan vara svensk hiphops bästa album" och Sonic utsåg "För evigt" till ett av de 100 bästa svenska albumen någonsin.

I höstas kom senaste singeln "Vår sida av stan", som Ison & Fille även uppträdde med i “Musikhjälpen", och under februari har de portionerat ut smakprov på Spotify från albumet "Länge leve vi" som släpps på onsdag 26 februari. De första recensionerna är alla överens om att det är en höjdare: Aftonbladet, Expressen och Dagens Industri delar ut 4 av 5 i betyg.

Det är ett lite äldre och eftertänksammare Ison & Fille som nu har ännu mer skärpa och fokus. På sitt nya album fortsätter de utforskandet av dagens Sverige som påbörjades i klassikern "För Evigt". "Länge leve vi" är producerad av flerfaldigt Grammis- och P3 Guld-nominerade Mack Beats, Vittorio Grasso, Lorentz Alexander, Oskar Lowitz (Lorentz & Sakarias) och Collén (Petter, Timbuktu). Bland gästerna märks bland annat Aleks, Grillat och Hoosam, men också nya bekantskaper som Nebay Meles, Rosh, Amin och Michelle Zarate, samt återseenden av kända namn som Mogge (Masayah), Natty Silver och R&B-duon Fre.

Det har varit tre intensiva år för Ison & Fille sedan det senaste albumsläppet. Duon har bland annat varit ute på turnén "Ikväll är vi kungar" tillsammans med Petter. Dessutom har de uppmärksammats i tv/radio-uppdrag vid sidan om musiken. Ison gjorde ett personligt och omtalat program i “Sommar i P1" och nådde en bred publik som populär programledare för "X Factor Sverige". Fille fortsätter i sin tur underhålla P3-publiken med sin egen humorshow "Lilla Al-Fadji".

Insläpp: 21.00
Pris: 170 kr
Åldersgräns: 20 år (18 vid förköp)
Plats: Stora Klubben

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Ison & Fille

Pustervik Järntorget

Pris

170 kr

Websida

http://pustervik.nu/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Ison & Fille
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Ison & Fille

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Ison & Fille

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...