Evenemanget har varit

Junip

Nattklubb / Konsert

Junip

Junip I love Pustervik 22 maj

I love Pustervik 22 maj

JUNIP på scen kl 23:00 lördag 22 maj Pusterviksbaren (22-03)

I LOVE PUSTERVIK startade som ett samarbete mellan Pusterviks alla klassiska helgklubbar för att gemensamt skapa den ultimata klubbkvällen för den alternativa publiken. Sedan starten så har detta alltid varit helt galna kvällar fyllda av indie-soul-pop-house-rock-reggae-electro-country-hiphop från klubbarna Friday I'm In Love, Tok-Disco, Pustervik Dansar & Ler, Soulastatic, Slacker, Locus, Reggaeklubben och Woody West tillsammans med alltid lika spännande artister på scen.

JUNIP startade i slutet av 90-talet utav José González (gitarr, sång), Elias Araya (trummor) och Tobias Winterkorn (orgel, moog). Junip har under åren periodvis samlats när deras scheman tillåtit (framförallt José har varit en upptagen man med världsturnéer och hyllade album under tiden) och spelat in men nu är det första gången alla medlemmarna kommer fokusera enbart på Junip.
En Ep och ett debutalbum är på gång under året via City Slang och bandet är inbokat på prestigefyllda indie-festivalen Primavera Sound i Barcelona och senare i sommar på Way Out West-festivalen, samt en kortare US-turné i juni.

Junips sound är välbekant för alla som hört José González succé-album men till hans speciella gitarrspel och distinkta röst får man nu lägga till orgel, analoga syntar och trummor. Dynamiskt, melodiskt och säreget. Med vida influenser som Neu!, Shuggie Otis och John Martyn men allra mest låter Junip som just Junip.

Extra kul är att Junip tillhör de band som ligger Pustervik närmast om hjärtat, bandet har bla agerat husband på Pustervik under filmfestivalen tidigare, och José González spelade på den första I Love Pustervik-kvällen.

Entré: 80 kr + garderob
Förköp: 80 + service

Lägg till en tagg
Arrangör av Junip

Pustervik Järntorget

Pris

80 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.pusterviksbaren.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Junip
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Junip

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Junip

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb Torsdagsklubben
Torsdagar på Sticky Fingers
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Jag söker
Laddar guider...