Evenemanget har varit

Lindström

Nattklubb

Lindström

Lindström Pustervik

Pustervik

På baksidan av sitt hyllade album Smalhans ser vi den skäggprydda och strålande talismanen av norsk kosmisk disco, Hans-Peter Lindstrøm som nu tar sitt bultande live set till Pusterviks stora rum.

2012 släppte Lindstrøm inte bar en utan två fullängdsalbum; Smalhans och Six Cups of Rebel men också remixer med lana Del Rey, Haim, Lemonade och Neneh Cherry & The Thing. Albumet Smalhans som är det senare av de två släpptes i november och mottogs väl av kritiker och fans över hela världen som kallade albumet en positiv tillbakagång till sitt ursprung. I och med albumsläppen under 2012 gav sig Lindstrøm ut på en turné som tog honom till USA, Sydamerika, Japan och Europa. Det ser inte ut som att tempot kommer trappas ner under 2013 eftersom han precis släppt singeln Lanzarote tillsammans med Todd Terje och även tillkännagett en ny turné. Vid tiden han kommer till Pustervik i mars så har han redan turnerat det södra halvklotet inklusive Australien.

För dem som är bekanta med Lindstrøm med kompanjonerna Todd Terje och Prins Thomas är denna konsert mycket emotsedd eftersom det har varit sju hela år sedan Lindstrøm senast var i staden. Detta smäller dock högre än sist eftersom detta är det första liveframträdandet. För dem som inte är bekanta med artisten Lindstrøm kommer förstå varför han redan är en kvalitetsstämplad diskolegend och en av de mest ryktbara och eftertraktade DJ´s och producenterna på denna planets yta.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Lindström

Pustervik Järntorget

Pris

190 kr

Telefonnummer

Websida

http://pustervik.nu/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Lindström
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Lindström

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Lindström

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb Sticky Fingers
Rockklubb vid Kaserntorget
Nattklubb Torsdagsklubben
Torsdagar på Sticky Fingers
Nattklubb Trädgårn Klubb
Göteborgs största nattklubb
Jag söker
Laddar guider...