Evenemanget har varit

Moneybrother

Konsert

Moneybrother
Pustervik

Hej, Pengabrorsan här.

Jag ville göra en skiva som lät fri. En skiva, som när du lyssnade på den, kändes som en resa. Jag ville inte göra en World Music skiva. Utan en Rock n’ Roll skiva med ljud och atmosfärer hämtade långt hemifrån.

Jag satt ihop ett All Star Team med de bästa musikerna från mitt band i Sverige och de bästa från bandet i USA (jag har två band, min ringa popularitet i USA betalar inte flygbiljetterna för ett helt band..) och åkte till Chicago för att där spela in grunderna till skivan i Steve Albini’s klassiska “Electric Audio Studio".

Efter tolv dagar där packade jag och min gamle vän och kollega i vårt första band Monster, producenten Christoffer Roth, ner tejperna i väskan och reste till: Los Angeles, Rio De Janeiro, Kingston, Auckland, Cape Town, London och Ludvika.

I alla städer träffade vi människor, musiker och vänner som bidrog till skivan och hjälpte oss att skapa ljudet vi letade efter. Och så hjälpte de oss på köpet med Storyn.

Med på resan kom Jim Dziura. En amerikansk regissör. Han dokumenterade allt och nu har vi inte bara en skiva att släppa utan också filmen "Start A Fire".

Den som reser lika mycket som jag gjort de senaste åren bör nog fundera på om man reser, eller i själva verket flyr. Det handlar denna samling låtar om. Jag har försökt göra min ärligaste skiva. Den är möjligen märkt av alla mina turneer med amerikanska punkband de senaste åren. Möjligen lite skramligare. Och så miljonfrågan. Är det min bästa skiva?

Såklart det är.

Mvh Er Moneybrother

Så presenterar artisten själv sin nya skiva. När Anders Wendin med band kommer till Pustervik kommer de självklart spela låtar från hela skivkatalogen. Det har blivit några hits under åren…

Tid: 19.00

Åldersgräns: 18 år

Pris: 295:-

Plats: Stora Klubben

Lägg till en tagg
Arrangör av Moneybrother

Pustervik Järntorget

Pris

295 kr

Websida

http://pustervik.nu/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Moneybrother
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Moneybrother

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Moneybrother

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Bar / Konsert Friday Night Live på Västerhus
Livemusik i världsklass på Västerhus
Nattklubb Torsdagsklubben
Torsdagar på Sticky Fingers
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Jag söker
Laddar guider...