Evenemanget har varit

Perkele Troublemakers The Liptones

Konsert

Perkele Troublemakers The Liptones

Perkele Troublemakers The Liptones Pustervik

Pustervik

Club Slacker presenterar stolt lite utav en allstarkväll då vi har dessa tre giganter från den svenska punkscenen på en o samma kväll!

PERKELE - på scen 00.00
Kungarna av den svenska oi-scenen har ångat på sen 1993 och är nu aktuella med sitt senaste album "A Way Out" som släpptes i oktober förra året. Den nya plattan innehåller aggressiviteten från "Voice of Anger", singalong-stuket från "Confront" samt melodiösa pärlor som på "Forever" vilket gör att "A Way Out" känns som en helgjuten skiva där Perkeles alla olika sidor kommer fram.
Efter ett alldeles för långt uppehåll med gig i Göteborg så gjorde de ett bejublat gig på Showdown i Oktober och både Perkele samt publiken fick blodad tand och ville ha mer. Nu är det dags för Pustervik att få sin dos!

TROUBLEMAKERS - på scen 23.00
Medan musiktrender kommit och gått har Troublemakers bitit sig fast med sin okomplicerade rock'n'roll punk på svenska. Med rötter i den tidiga svenska punkmyllan har de överlevt sig själva och ett otal statsministrar. Troublemakers signum har alltid varit integritet, spelglädje och energi.
2010 blev dom vinnare i kategorin punk/hardcore på Manifestgalan för deras senaste album "Made in Sweden". Sju fullängdare, ett flertal singlar och medverkan på diverse samlingsskivor har gjort Troublemakers till ett utav Sveriges viktigaste punkband. Dom har erövrat fem huvudstäder och gjort över 400 spelningar runt om i Sverige och i sex europeiska länder.

Troublemakers ligger bakom gamla klassiska låtar som "Staden Göteborg", "Ronka", "Moderater" men har fortsatt att skriva hits såsom "Majorna Brinner", "Ein Zwei Polizei" m.m. Räkna med allsång!

THE LIPTONES - på scen 22.00
Från den goa svenska ska-tiden då man kunde njuta av band som Liberator,The Liptones, Chickenpox o USCB Allstars live, tyvärr är inte många band aktiva idag.
The Liptones kör fortfarande på med samma ös. Du har väl inte glömt hits som "Fight For Your Rights", "My Way" samt "Free Like A Bird"? Ränderna går aldrig ur tigern som man säger, o precis som den arbetarklassdänga "Fight For Your Rights" är, tar Liptones fortfarande sin specialbyggda traktor från Skaraborg till gigen. Inga divalater här inte. Put your dance shoes on!

DJ’s
Stora Klubben: TBA
Matsalen: TBA

Insläpp: 21.00
Pris: 180 kr
Åldersgräns: 20 år (18 vid förköp)
Plats: Stora Klubben

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Perkele Troublemakers The Liptones

Pustervik Järntorget

Pris

180 kr

Websida

http://pustervik.nu/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Perkele Troublemakers The Liptones
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Perkele Troublemakers The Liptones

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Perkele Troublemakers The Liptones

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...