Evenemanget har varit

Perssons Pack

Konsert

Perssons Pack

Perssons Pack Pustervik

Pustervik

Det är med en enorm stolthet vi välkomnar er till en konsert som många har frågat efter. När faktumet att det hyllade och älskade bandet Perssons Pack skulle ut på sin sista turné stod klart var det många som undrade varför inte bandet skulle spela i Göteborg. Vi bakom eventet tog tag i problemet och bokade dem.

Vi är också extremt stolta över att få presentera ett av Göteborgs bästa band just nu School. Så det här är kvällen när ett band på pophimmelen lägger ner och ett annat tar vid.

Vi öppnar dörren vid 19.00 och stänger vid 23.00 för att ge plats åt en annan klubb. Men vi ser självklart till att fixa en efterfest som ingår i biljetten! Mer info om den kommer senare.

Vi kommer även köra en tävling där man har chans att vinna två biljetter till kvällen. Det enda ni måste göra för att delta är att dela eventet, vinnaren får besked den 1 september här på Facebook!

Perssons Pack (21.00)
Historien om Perssons Pack började 1989. Om du vill veta hur det helt faktiskt sannolikt absolut sant gick till får du lyssna på Packets Paradmarsch.

En fantastisk anekdot handlar om hur en ung Håkan Hellström vid en Packetspelning (han lär inte ha missat ett enda Göteborgsgigg) för många år sedan smyger fram till Per Perssons vid urinoaren och bedyrar honom om vilken fantastisk poppoet han är.

Vill du försöka dig på något liknande så är det nu du måste passa på. För Packet är nu ute på den sista färden. När sommaren möter hösten 2014, lägger Perssons Pack ner sina vapen. Det här blir den sist spelningen i Göteborg City Town någonsin. Och vi lovar er att de kommer ta över stan. Från Angeredsbron till Sannaplan.

http://www.perssonspack.com/

School (20.00)
Luxury, Göteborgs lyhörda lilla indiebolag, har genom åren signat västkustpärlor som Makthaverskan, Skansros, Palpitation och Anton Kristiansson. Och det är just tack vare den senare som bandet School har bildats. Eller snarare på grund av hans frånvaro.

SoLong var kvartettens första singel - synthar i bakgrunden, ett stadigt trumkomp, typiskt vinglande gitarrer och en lika delar hoppfull, tröstande och sentimental röst som flyger perfekt in i arrangemanget.
Sedan dess har School dessutom släppt Clouds Aside, vilket lovar fortsatt gott. Alice B gjorde även en hyllad insats som förband till Håkan Hellströms ullevi spelning i somras.

https://www.facebook.com/Schoolmusik?fref=ts

Insläpp: 19.00
Pris: 275 kr
Åldersgräns: 18 år
Plats: Stora Klubben

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Perssons Pack

Pustervik Järntorget

Pris

275 kr

Websida

http://pustervik.nu/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Perssons Pack
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Perssons Pack

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Perssons Pack

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...