Evenemanget har varit

The Sunshine

Konsert

The Sunshine

The Sunshine PUSTERVIK DANSAR & LER

PUSTERVIK DANSAR & LER

En kväll som ska få oss att glömma den kalla hösten, för detta kommer att bli en riktigt bra kväll där man upptäcker ny bra musik som man inte riktigt visste att man ville höra.
Lite som när man får mjuka paket på julafton…fullt utav överraskningar.

THE SUNSHINE måste verkligen vara ett utav Sveriges mest bevarade hemlighet.<br><br>The Sunshine har skapat låtar som har spelats på något för svenska band så främmande och okänt och oväntat som kinesisk radio. Låtarna har också figurerat i mastodonserier som ”Grey’s Anatomy” och ”CSI Miami” samt Jim Carrey-filmen ”Yes Man” som hittills håvat in sisådär $220 miljoner, men ändå känns det som att inte en själ i detta avlånga land har någon aning om vilka The Sunshine är trots att Stockholms-bandet i september släppte sitt tredje album på fyra år.<br><br>Bandet spelar en fantastisk Pop som passar Pustervik Dansar & Ler perfekt.<br><br>Lyssna på deras senaste skiva här:<br>http://www.thesunshine.se

I´M A LION är en duo från Göteborg som bjuder på elektronisk pop. <br><br>Den dubbla debutsingeln A Humble Apology / Singer Songwriter släpptes i augusti på Wonderland Records (Universal Poplab, Alice in Videoland, Emmon m.fl.). Live kommer de bjuda på en visuell show sällan skådad på Pusterviks klubbscen.<br><br>En krossad dröm, misslyckanden och en längtan bort. Det finns ett kvävt vrål i alla människor. <br>Åtrå, skuld och obesvarad kärlek föder ett inneboende odjur som vi förpassar till de mörkaste skrymslena i oss själva. <br>Vi sätter handen för munnen och kväver odjurets vrål, motar det tillbaka in i sin grotta.<br><br>Vi vill rycka handen från munnen och förmedla känslan av allt det som rusar genom kroppen när odjuret gör sig fri från sina bojor. <br>Det onda och det goda - skuggfigurerna och ljuset. I´M A LION 2010.<br><br>Ladda ner låtarna gratis här: <br>http://www.wonderlandrecords.com/lionpress<br><br><br>Plats: Pustervik<br>Datum: 08 Oktober<br>Entré: 80kr<br>Ålder: 18år<br>Band: The Sunshine + I´m A Lion<br>DJ: Peno & André (Pustervik Dansar & Ler / Adore Music / Bonjour Recordings) + Magnificent OLLE (Popland Borås)

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av The Sunshine

Pustervik Järntorget

Telefonnummer

Websida

http://www.pusterviksbaren.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för The Sunshine
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för The Sunshine

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för The Sunshine

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Pingisklubben
Pustervik Järntorget
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Jag söker
Laddar guider...