Evenemanget har varit

Volbeat

Konsert

Volbeat
Scandinavium

Danska Volbeat har på kort tid växt till att bli ett av världens mest eftertraktade hårdrocksband.


Hålltider
Insläpp ca 18.00
Support ca 19.30

De headlinar så gott som alla festivaler de spelar på, ligger etta på topplistor i Kanada, Tyskland, Danmark och Norge med senaste albumet "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" och har över en miljon följare på Faceboook. Det sensationella hårdrocksbandet, som blandar in tidlös rockabilly i sitt sound, är sedan tidigare klara för Bråvalla i Norrköping i sommar och nu är det dessutom klart att det blir två arenakonserter i Sverige i höst. Den första äger rum 25 november på Scandinavium i Göteborg, den andra dagen därpå på Tele2 Arena i Stockholm. Biljetterna släpps fredag 3 maj.

I hemlandet Danmark har det regnat priser över Volbeat sedan 2004 och det dröjde inte länge innan de uppmärksammades och slog igenom internationellt. Idag räknas Volbeat som ett av världens största hårdrocksband med 750 000 sålda exemplar av förra skivan "Beyond Hell/Above Heaven" (2010), över en miljon(!) följare på Facebook och ständigt utsålda arenaspelningar.

Senaste albumet "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" toppar försäljningslistor i bland annat Kanada, Tyskland, Danmark och Norge och kallas "det hittills vassaste, tyngsta och härligaste" av Gaffa som delade ut 5 av 6 i betyg.

Om Volbeat
Volbeat har sedan första albumet “The Strength / The Sound / The Songs" (2005) gjort sig ett stort namn världen över genom att blanda melodiös hårdrock med tidlös rockabilly. I hemlandet Danmark har det regnat priser och utmärkelser över dem och de har kommit att bli en av världens mest eftertraktade liveakter. Idag har bandet en gedigen fanbase och en Facebook-sida med över en miljon följare. Deras fjärde album “Beyond Hell/Above Heaven" har sålts i 750 000 exemplar och senaste skivan “Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" toppar för närvarande listorna i bland annat Kanada, Tyskland, Danmark och Norge.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Volbeat

Scandinavium

Websida

http://www.gotevent.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Valhallagatan 1

Spara intressen för Volbeat
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Volbeat

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Volbeat

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Bar / Konsert Friday Night Live på Västerhus
Livemusik i världsklass på Västerhus
Jag söker
Laddar guider...