Evenemanget har varit

Volbeat

Konsert

Volbeat

Volbeat Scandinavium 8 oktober

Scandinavium 8 oktober

VOLBEAT TILL SVERIGE!

Live Nation i samarbete med Luger är stolta att kunna presentera Volbeat, det danska rockbandet vars senaste album Guitar Gangsters & Cadillac Blood från 2008 blev en toppsäljare i hela Skandinavien. Förra gången Volbeat turnerade i Sverige såldes biljetterna slut rekordsnabbt, och det är därför en stor glädje att idag meddela att turnén utökas med fler datum och större arenor. I väntan på nya albumet Beyond Hell/Above Heaven som släpps den 15 september, kan vi bekräfta att Volbeat kommer till Sverige för fem spelningar; 7 oktober i Malmö, 8 oktober i Göteborg, 9 oktober i Stockholm, 16 oktober i Luleå och 17 oktober i Sundsvall. Biljetterna släpps den 7 juni.

Volbeat, som nyligen lämnat studion och inspelningarna av det kommande och efterlängtade albumet Beyond Hell/Above Heaven, som släpps i Sverige den 15 september av Vertigo/Universal. Bandet, som för närvarande befinner sig på turné tillsammans med Metallica, är glada att idag kunna bekräfta en handfull europeiska datum, först ut är Tyskland, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Österrike och Sverige.

De har tidigare spelat på festivaler som Rock Hard-festivalen, Roskildefestivalen, Metaltown, Sweden Rock, Wacken Open Air, Arvika och Peace & Love, och fått massor med fans och lika fina recensioner för sina bejublande konserter som för albumen de släppt, The Strength/The Sound/The Songs (2005), Rock the Rebel/Metal the Devil (2007), Guitar Gangsters & Cadillac Blood (2008).

Den här gången kommer Volbeat med en rejäl smäll, bestående av inget mindre än den största liveproduktion de någonsin turnerat med; en handfull nya låtar, ett gäng klassiker och en enorm hunger för att spela live för sina tusentals europeiska fans.

Se merwww.volbeat.dk
8 oktober Göteborg, Scandinavium

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Volbeat

Scandinavium

Telefonnummer

Websida

http://www.gotevent.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Valhallagatan 1

Spara intressen för Volbeat
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Volbeat

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Volbeat

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Konsert Friday Night Live på Västerhus
Livemusik i världsklass på Västerhus
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Jag söker
Laddar guider...