Evenemanget har varit

Roxette

Konsert

Roxette

Roxette
Bild: Lala Lugo

Slottskogsvallen

Observera att evenemanget har bytt arena från Trädgårdsföreningen till Slottsskogsvallen. Redan köpta biljetter gäller till den nya konsertplatsen!

Roxette på Världsturné!

Våren 2011 ger sig Roxette ut på en efterlängtad världsturné med premiär den 1 mars i Kazan I Ryssland. Turnén pågår större delen av året och minst besöker fyra världsdelar. Sommarens sex utsålda spelningar gav mersmak och det är med stor entusiasm som Marie och Per återvänder ut på världsscenerna.

"Room Service" -turnén 2001 täckte Europa - förra världsturnén var "Crash! Boom! Bang!" som ägde 1994-95. I Sverige gör Roxette en konsert och det är den 24 juli på Slottsskogsvallen i Göteborg. Biljetterna dit släpps den 8 november i år.

Roxette är ett av världens mest framgångsrika popband. Bandets internationella genombrott kom i slutet av 80-talet med "The Look" från albumet "Look Sharp!". Sedan dess har bandet haft massor av låtar som toppat album- och singellistor världen över, tex. "Dressed For Success", The Look", "It must have been love", "Listen to your heart", "Joyride", "Fading like a flower", "How do you do!" och "Dangerous". Roxette har sålt över 75 miljoner album och både "Listen to your heart" och "It must have been love" har spelats mer än 4 miljoner gånger vardera på amerikansk radio. Under fyra år på raken lämnade bandet aldrig Billboardlistan!

"Om du för några år sedan frågat mej om det någonsin skulle bli en ny Roxetteturné så hade jag blixtsnabbt svarat NEJ!" säger Per Gessle. "Med tanke på vad Marie har gått igenom så är det här inte bara ofattbart, det är nästan magiskt i mina öron. Det ska bli helt underbart att få möta alla våra fans på Planeten Jorden ännu en gång."

"Det här är vad jag längtat efter och hela tiden hoppats på sen 2002. Jag är förstås fantastiskt glad över att få möjlighet att möta publiken runtom i världen igen" säger Marie Fredriksson.

Förutom denna stora turné kan Roxette-fansen se fram emot helt nytt album under första kvartalet 2011.

Maxgräns 10 biljetter per kund.
Åldersgräns 13 år.

Mer info:www.nojet.se
www.livenation.se ochwww.roxette.se

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Roxette

Slottskogsvallen

Pris

450 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.livenation.se

Åldersgräns

13

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Margretebergsgatan 8

Spara intressen för Roxette
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Roxette

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Roxette

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Bar / Konsert Friday Night Live på Västerhus
Livemusik i världsklass på Västerhus
Jag söker
Laddar guider...