Göteborgs Stadsbibliotek

Göteborgs Stadsbibliotek

Göteborgs Stadsbibliotek Ta för dig av

Adress
Göteborg, Götaplatsen
Telefonnummer
031 368 33 00
Websida
Lägg till en tagg
Ta för dig av informationen
Stadsbiblioteket på Götaplatsen invigdes på nytt den 23 april 2014 efter att ha byggts om och till i två år. I det nya huset finns mer plats för alla besökare, barn- och ungdomsavdelningarna är dubbelt så stora och det finns nya scener, fler grupprum, läsplatser mm. Stadsbiblioteket på Götaplatsen

Aktuellt!


300 m2


Stadsbiblioteket på Södra Hamngatan

Bara ett par minuters promenad från Centralen och Nordstan har vi öppnat ett nytt bibliotek där du kan låna böcker, filmer och skivor. Hämta dina reserverade böcker och lämna tillbaka det du har hemma. Läs en tidning, kolla mailen, få ett boktips eller ett leende. Allt är helt gratis som vanligt.

Global


Stadsbiblioteket på Göteborgs stadsmuseum

Hela världen flyttar in på Göteborgs stadsmuseum

Välkommen till biblioteket som pratar många språk!
Stadsbiblioteket Global har nu flyttat in på entréplan på Göteborgs stadsmuseum. Här hittar du böcker för barn, unga och vuxna, samt tidningar och tidskrifter på flera språk. Språk..

Dynamo


Stadsbiblioteket på Stadsmuseet

På Dynamo kan du förverkliga dina egna idéer och få hjälp att genomföra något som du drömt om. Ställa ut din konst, debattera om ett ämne du brinner för, läsa poesi för publik - vad du än vill arrangera så hjälper Dynamo till. Det är dina önskemål som bygger verksamheten, både när det gä..

Pelle Plutt


Stadsbiblioteket (9mån-2 år)

Pelle Plutt- för barn 9 månader till 2 år tillsammans med vuxen. Stadsbiblioteket hösten 2014.

Rim och ramsstund varannan tisdag 9/9-16/12. Välkomna in i sagorummetTellus för att tillsammans med andra sjunga, ramsa och spela!

Gratisbiljetter bokas på

Läxhjälp


Stadsbiblioteket

Läxhjälp-för dig mellan 9-12 år, Stadsbiblioteket Götaplatsen.

Behöver du extra hjälp med skolarbetet? Har du någon läxa som är supersvår? Eller vill du bara bli lite bättre på matte? Vi träffas i Verkstan på barnavdelningen varje onsdag mellan den 3/9-17/12 2014. Det är bara..

Kommande


Inga kommande evenemang
Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »