Evenemanget har varit

Daniella Kruth

Konsert

Daniella Kruth

Daniella Kruth Sticky Fingers

Sticky Fingers

DANIELLA KRUTH är en ny begåvning med en fantastisk röst. Daniellas musik skapar en känsla liknande Joni Mitchell, Cat Power och Aimee Mann. Nu är hon aktuell med sitt nya band här på Sticky Fingers klubbscen.

Den fruktansvärda åldern "20-någonting", när du varken är något eller någon. Du lever i en drömvärld och undrar alltid varför. Sömn är meningslöst. Allt för många tankar cirkulerar. Varför. Hur. När. Tänk om. Denna "20-någonting"åldern.. Vad är den till för?" -Daniella Kruth

Daniella Kruth är en singer/songwriter som tar oss tillbaka till 60-70tals influenser. Hennes genuina uttryck förmedlar hennes livserfarenheter och hennes kamp att förstå livet. Hon tar dig till en värld av ärlighet, smärta och mörka hörn. Att se sig själv som konstnär är viktigt för Daniellas skrivande då hon anser att man växer inom sig själv om man kan erkänna sina mörka hemligheter. Med sitt intresse av rock i ryggraden började Daniella hitta sitt eget uttryck som tar oss tillbaka till stora legender som Joni Mitchell, Joan Baez, Emmy-Lou Harris blandat med nya influenser som Bon Iver, Amy Mcdonald, Tori Amos. Med melodiösa låtar och psykadeliska arrangemang blandar hon ihop dessa legender till något fantastiskt. En ung kvinna med ett tidlöst uttryck som kommer vara med oss i flera decennier.

Efter att ha vunnit Metro on stage och spelat på WayoutWest, har Daniella jobbat sig fram mycket. Fler spelningar för ökat intresse av hennes publik. En singel kommer att släppas inom snar framtid och det vill ni inte missa.

Lyssna på:www.myspace.com/daniellakruth

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Daniella Kruth

Sticky Fingers

Telefonnummer

Websida

http://www.stickyfingers.nu/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Kaserntorget 7

Spara intressen för Daniella Kruth
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Daniella Kruth

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Daniella Kruth

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Sticky Fingers
Rockklubb vid Kaserntorget
Nattklubb Torsdagsklubben
Torsdagar på Sticky Fingers
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Jag söker
Laddar guider...