Evenemanget har varit

Nemis

Konsert

Nemis

Nemis Sticky Fingers

Sticky Fingers

STUDIEFRÄMJANDET och NEMIS presenterar: SISTER SIN

Göteborgsbaserade SISTER SIN med karismatiska frontkvinnan Liv i spetsen är tillbaka och återigen levererar de en ärlig dos hårdrock av den gamla skolan som både hyllar och utvecklar genren. Med mer svärta, mer tyngd & en fet produktion från förra alstret "NOW AND FOREVER" signerad Cameron Webb (Motörhead,Danzig,Social Distortion etc) har bandet cementerat sin växande status i hårdrocksvärlden.SISTER SIN bildades redan 2003 med ett gemensamt tycke för Old-School Metal, hårda beats och en punkattityd som gick emot allt vad dåvarande trender hette. Efter flera års flitigt turnerande fick snart ett av amerikas största indie skivbolag, Victory Records, upp ögonen.
Med tre plattor i ryggen har gruppen hunnit med över 250 spelningar enbart i USA där de öppnat för band såsom Motörhead,Steel Panther, MSG, Ill Nino mfl och deltagit i Revolver Magazines "Hottest Chicks in Metal Tour" 2011.

Med ett växande rykte som ett hårdslående liveband i världsklass & med singeln "On Parole" rullandes på radio samt spelandes på Rock Band 2 har SISTER SIN lyckats bryta mark i det stora landet. Och med draghjälp från Cartoon Network som lite otippat placerade gruppens högst anti-polistiska dänga "Better Than Them" i reklamfilmen till senaste tecknade Star Wars serien har succen blivit ett faktum.

Även europa har hunnit avverkats i form av omfattande turneér med bl.a Arch Enemy,WASP,Doro,Lordi & som "special guest" till U.D.O

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Nemis

Sticky Fingers

Websida

http://www.stickyfingers.nu/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Kaserntorget 7

Spara intressen för Nemis
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Nemis

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Nemis

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Sticky Fingers
Rockklubb vid Kaserntorget
Nattklubb Torsdagsklubben
Torsdagar på Sticky Fingers
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Jag söker
Laddar guider...