Evenemanget har varit

Ping Pong

Film

Ping Pong
Doc Lounge på Stora Teatern

Ping Pong - Never to Old for Gold följer ett gäng 80-plussare, från all världens hörn, i deras kamp för att vinna Världsmästerskapet i pingis. Med oss på plats har vi Hans Westling som i många år tillhört Svenska Bordtennisförbundets styrelse och fortsatt är ordförande i dess tävlingskommitte. Han var även med och drog igång det första Veteran-VM som genomfördes i Valhalla Sporthallar 1982 och var ett lokalt initiativ som föll i verkligt god jord. Hans känner filmarna och var med i Kina under finalen och är god vän med bland andra då 100-åriga Dorothy (idag 103 år!).

Möt bland annat VM-debutanten Inge, 89, som bekämpat sin demens med hjälp av pingis, Terry, 82, som nästan dog under den nationella finalen i England 2009, Les, 89, före detta bodybuilder och poet, 100-åriga Dorothy från Australien som inte är snabb nog att hinna undan de kinesiska autografjägarna, och Sun Lao, 84, som vägrar ge upp sitt rökande och drickande.
De här människorna har levt långa liv, de har sett sina kroppar ålders och vet att deras stund på jorden är på väg att ta slut. De lär oss att leva livet fullt ut, in i det sista och att man kan uppleva triumfer och glädje ända till den sista bollen. Den här filmen handlar om kampen för att ta hem titeln men likväl om mänsklig uthållighet och existentiella frågor.

Regi: Hugh Hartford
Tal/Text: Engelska
Längd: 80 min

Extra: Rundpingis, pingispop från vår dj för kvällen Llama Lloyds Robin Olsson och pingisveteranen Hans Westling berättar om filmen och världens vassaste pingispensionärer! Alla Göteborgs och närliggande pingispensionärer är även inbjudna, så förhoppningsvis har vi ett enastående klientel av still-going-strong damer och herrar med oss denna afton!!

Lägg till en tagg
Arrangör av Ping Pong

Stora Teatern

Websida

http://goteborg.se/wps/portal/storat

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, KUNGSPARKEN 1

Spara intressen för Ping Pong
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Ping Pong

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Ping Pong

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar Kristallfoajén & Vestibulen
Barer på Stora Teatern
Nattklubb Lounge(s)
Takterrass och flera våningar klubb
Bar / Restaurang Storköket Ute
Uteservering på Stora Teatern
Specialerbjudanden After work
Fredagar på Lounge(s)
Hem & Antikviteter / Mode & Skönhet Vintage Store
Secondhand- och Vintagebutik vid
Jag söker
Laddar guider...