Evenemanget har varit

Roses & Beans

Scen & Teater

Roses & Beans

Roses & Beans Pusterviksteatern 18 september

Pusterviksteatern 18 september

- a performance about the private, the political and the pop aspects of love.

Roses and Beans är ett politiskt tårtkalas uppdukat av The Man och The Woman där heteronormen står på spisen. Lagom till nästa valrunda av feta löften och prat tar vi oss en titt på praktiken. Allt medan vi suktar efter den där perfekt sockrade kakan av romantik. Får man lov att bjuda på en bit jämställdhet praktiserad ut i fingerspetsarna?

Det blir en enastående synkad, politisk och vältajmad improvisationsföreställning med två av Sveriges tajtaste performance-artister. Rätt i magen gestaltar den även en privat romans - paret firar tio år av arbete och familjeliv tillsammans. Kan detta vara världens första jämställda musikal…

Give me all your loving!
Roses & Beans är en dansföreställning med rosiga kinder, flörtiga kroppar och sporadiska love-songs till taktfast marsch. Vi dunkar huvudet hårt i diskbänken och undersöker parrelationen som institution och den heterosexuella parrelationen som projektmall för lycka. Kan vi reproducera partnerskapet och samtidigt revoltera?
How am I supposed to live without you?
Roses & Beans utgår från popkultur, kärleksballader och skvaller om vem som älskar vem och hur och när, allt medan Bastardproduktion skapar koreografiskt material, utifrån parsamhetens roll som fundament i vår samtid.
This is a story about love!
Det här är en berättelse om kärlek. Om hur vår ”unika kärlek” formas i samhällskroppen till precis det vi vill göra revolt emot, och ändå finner oss gestalta om och om igen.

Bastardproduktion är en konstellation av teater-, dans och filmkonstnärer som samlats för att ge varandra konstnärligt stöd i såväl gemensamma som individuella projekt. Viktigt/typiskt för Bastardproduktion är den ständiga strävan efter icke-hierarkiska arbetsmetoder och en vurm för att undersöka sociala fenomen i samtiden. Tidigare produktioner av Bastardproduktion är: Svensk norm (2009), Donediddo (2009), IngerIngerInger (2007-08) och No one is completely evil (2005).
Läs mer på Bastardproduktions hemsida

I samband med Roses & Beans finns det möjlighet att boka en föreläsning kring forskningen om ”det heterosexuella projektet” och dess relevans och betydelse för dagens samhällsbygge.

Med stöd av Statens kulturråd.

Lägg till en tagg
Arrangör av Roses & Beans

Stora Teatern

Telefonnummer

Websida

http://www.pustervik.goteborg.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Järntorgsgatan 12

Spara intressen för Roses & Beans
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Roses & Beans

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Roses & Beans

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Kafé Rosa Pantern
Källarkrypin med uteservering på
Krog & Pub The Rose and Crown
Brittisk pub vid Avenyn
Matkultur / Scen & Teater Oakleys Showrestaurang
Mat och middagsshow på Tredje Långgatan
Kafé Rosa Mi Café
Frukost och lunch på Hisingen
Jag söker
Laddar guider...