Evenemanget har varit

Moshapocalypse

Konsert

Moshapocalypse

Moshapocalypse : Arcosolium + Waste of Denial +

: Arcosolium + Waste of Denial + Armageddon Death Squad m.fl. på Teen Dream

Arcosolium
Arcosolium förvånade verkligen publiken med deras första demo, "Brutal Assertion of Authority". med en ljudbild så tung att din skivspelare kommer att haverera slår sig Arcosolium fram genom underground-scenen. Dem har även fått fina lovord från aftonkuriren angående en viss spelning i partille, närmare bestämt partillerocken: "Tävlingen började något lamt, men tog senare fart då bandet Arcosolium öppnade med ett mäktigt intro, en kvinnlig basist och ett nice sound vilket gjorde att dom stack ut och dominerade."
Armageddon Death Squad
Tidigare kända som Nosferatu. Armageddon Death Squad levererar black/death metal med inslag av synth på en brutal nivå. Blast beats, snabba riff och brutal sång är det som gäller! Glöm bort Children of Bodom och all sådan skit, Armageddon Death Squad stiger i status bland göteborgs metal-scen för var dag som går och levererar stenhårt. Förbered er för väldigt atmosfärisk musik. Bandet har tyvärr ingen myspace än, men den lär dyka upp snart!
Creed of Sin
Death/Trash bandet som tagit Göteborg med storm och även vunnit en del musiktävlingar. Dom kom till Regionsfinal i Musikdirekt, och hade det inte varit för kvalitén på bacline samt utrustning så är det inget snack att dom skulle ha vunnit! Ta chansen till att se detta fruktansvärt feta bandet röja sönder scenen som dom alltid gör. Creed of Sin leverar alltid, och medlemmarna i bandet är underbara!
Death Maze
Har ni någonsin sett ett dödsmetall band från Umeå med 3 kvinnliga bandmedlemmar varar en är sångerska? Kommer ni på Moshapocalypse får ni chansen att göra det. Death Maze spelar dödsmetall med melodiska influenser och det låter sannerligen bra. Ännu mer förvånad bli man när man får reda på hur unga vissa bandmedlemmar är! Det märks att Death Maze i framtiden kan komma att bli något, med tanke på hur dom låter nu och hur långt dom kommit med redan över 70.000 views på myspace och en samling nya fräscha låtar släppta!
Shift
Tag tillfället i akt och se Shift, trash/nu-metal bandet från Göteborg som är kända för att krossa scenen (nästan bokstavligt talat). Dom får fler och fler spelningar för varje gig och det är dem sannerligen värda, dom spelar sin musik med känsla och det märks verkligen när man ser dom live.
Waste of Denial
Dödsmetall bandet som får fler och fler spelningar varje vecka, Waste of Denial, kommer även att närvara. För tillfället håller bandet sakta men säkert att spela in sin debutplatta Devourer of Lies som förväntas att släppas under sommaren. Vi som arrangörer lovar att leverera på topp och skall se till att ni kommer hem med er enskilda del blod, svett och brutal metal!

(Med reservation för ändring)

Entré 30kr / Förköp 20kr via banden
Insläpp 18:30
Fredag 14 maj
Alkohol- och drogfritt


18:00 - 23:00

Lägg till en tagg
Arrangör av Moshapocalypse

Teen Dream

Pris

30 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.teendream.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Ångpannegatan 15B

Spara intressen för Moshapocalypse
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Moshapocalypse

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Moshapocalypse

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Bar / Konsert Klubb
Musikklubb med eget stuk!
Bar / Konsert Friday Night Live på Västerhus
Livemusik i världsklass på Västerhus

De som gillade detta gillade också

Utställning Ann-Mari Franklin 29/3 - 30/4
Korsvariationer på Tuve Bibliotek
Specialerbjudanden Brunch på Lilla Linné
Lördag och söndag 12-15
Jag söker
Laddar guider...