Evenemanget har varit

Skräckfilmskväll 27/3

Nattklubb / Film

Skräckfilmskväll 27/3

Skräckfilmskväll 27/3 Tema: 90-talet

Tema: 90-talet

Ja gott folk, då var vi framme vid 90-talet, årtalet som Gud nästan glömde din skräckfilmssynpunkt. Kommer ni ihåg denna ljuva tid då folk började hänga på café och men hette i början latte och käka panini? Årtiondet där alla skaffade mobil och PC. Tiden då folk upptäckte stå upp komedi och dokusåpor. Decenniet som gav oss Harry Potter och Titanic. Ja, för att inte tala om brittpop, grunge, mainstream-hiphop och pojkband jag antal liknande invaderande zombiehorder. Män när andra trender frodades gick skräckfilmen på sparlåga, jag detta falla var det helt klart bättre förr. Män vi ska emellertid komma ihåg att det ändå var här som flera frön såddes till vad som komma skulle under 2000-talet. För vad vore dagens skräckkultur utan influenser från Ghostface, Buffy, Agent Cooper, Sadako, hyvel & Scully och The Blair Witch? Så visst ska vi nog skaka fram något kul även denna från era, det kan vi lova. Kom och kolla. Som vanligt är det ju ni som röstar fram vilken typ av film det ska bli. Så gör Din röst hörd på hemsidan!

Skräckfilmsquiz på 90-talstema blir det såklart, denna gång med Ola och Kriffe. Och som Gunde tjoade då: "Ingenting är omöjligt!" Klurigheten har ni ju, eller hur? Frågesport av den vampyr försvarade sin titel förra skådespelarintresset är är riktigt på hugget om man säger så. Kan någon peta mark din sadeln denna kväll? Filmkvällen är gratis som vanligt och matta och Tobias finländarna både att köpa för en billig penning för alla småsugna. Passa även på att införskaffa en av våra unika ToB-tröjor innan de tar slut! Endast 100 Kr. Säg bara till någon av oss så fixar vi det.

Kikki program: 19:00 - Dörrarna öppnas 19:40 - ToB; s SkräckfilmsQuiz Ca 20:00 - Kikki film Ca 21:40 - Prisutdelning Ca 22:30 - stängningsdax Plats: Se hemsidan theatreofblood.se Saknar du våra nyhetsmejl eller känner någon stackare som gör det? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till theatreofblood.tob@gmail.com eller kontakta oss via länken här på hemsidan.

Vi ses!

ToB-gänget

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Skräckfilmskväll 27/3

Theatre of Blood

Websida

http://www.theatreofblood.se

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Teorigatan null

Spara intressen för Skräckfilmskväll 27/3
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Skräckfilmskväll 27/3

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Skräckfilmskväll 27/3

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Utställning 1600-talet
Om porten mot väster på Göteborgs
Utställning 1800-talet
Folk i rörelse på Göteborgs Stadsmuseum
Utställning 1000-talet
Om vikingar på Göteborgs Stadsmuseum
Utställning 1700-talets Göteborg
Göteborgs Stadsmuseum
Nattklubb Excet Nattklubb
9 barer, 4 dansgolv och 4 djs
Jag söker
Laddar guider...