Evenemanget har varit

Jubileumsfest!

Film / Konsert

Jubileumsfest!

Jubileumsfest! Vi firar fem år i skräckens tjänst

Vi firar fem år i skräckens tjänst
Obs! Bandet Workshop of the Wolf har tillkommit. För ändringar i schemat, se hemsidan.

Ring klocka ring …. Ja, en gång började ToB alltid sina filmvisningar med 12 klockslag. Och just minnena av vad som tilldragit sig de gångna åren är temat för kvällens klang och jubelföreställning.

Det är dags att med, nåja, pompa och ståt fira att Göteborg har kunnat skryta med en fullblodsklubb med skräckkaraktär i så många år. Därför vänner och grannar, kommer vi att ge oss alla denna lilla present som tack för vår entusiasm att slå vakt om de morbida, smaklösa okommersiella och provokativa inslagen i stadens kulturliv. Leve oss, leve dekadensen!

Vi kommer att göra vårt bästa för att skapa den gemytliga stämning som alltid råder under filmkvällarna. Således kommer det både att bjudas på diverse inslag från olika filmer samt svängig musik. För er som till exempel gillar att förfesta (eller sena After work-upplägg) kommer ToB att erbjuda ett jubileumsQuiz kl 20:30. Vad är väl mer trivsamt än att i glada vänners lag tävla i skräckfilmsnörderiets ädla konst?

Naturligtvis ska en riktig fest även erbjuda lite livemusik. Så kommer naturligtvis att vara fallet även denna kväll. Kl 23:00 står nämligen Amalthea på scen. Bandet har precis släppt sin senaste singel "The Fall" från det kommande albumet och musiken kan väl närmast beskrivas som experimentell ambient med inslag av element från postpunk och postmetal. Förvänta er en ytterst suggestiv upplevelse.

Musik kommer i övrigt att ljuda från DJ-båset. Det kommer att bli en osalig blandning av det mesta som går att gå loss till. DJ är Peter Olausson, som bl a har hörts vända plattor på Showdown och Pingisklubben. Vi kan nog förvänta oss en del ond country samt rejäla doser av indie- och öken-rock. Möjligtvis kommer lite fler gäst-DJ:s att dyka upp under kvällen dessutom.

Mat och dryck kommer som vanligt att finnas tillgängligt till riktigt humana priser Dessutom kommer ni att ha möjlighet att kvällen till ära införskaffa ToB:s riktigt snygga T-Shirts. Passa på medan de finns kvar, endast 150 kr.

Vi hoppas att ni känner er lika peppade på denna tillställning som vi gör. Som det är bara att komma förbi och festa loss med oss i vår egen lilla krypta i tillvaron.


Tider:

Portarna öppnas: 20:00

JubileumsQuiz: 20:30

Prisutdelning 22:55

Amalthea: 23:00

Plats: Se Hemsidan

Lägg till en tagg
Arrangör av Jubileumsfest!

Theatre of Blood

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Lindholmsallén 30

Spara intressen för Jubileumsfest!
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Jubileumsfest!

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Jubileumsfest!

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Spel & Kroglek Quiz
Söndag & tisdag på Notting Hill
Spel & Kroglek Tidbloms Pubquiz
Frågesport varje onsdag 19.00 i
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Jag söker
Laddar guider...