Evenemanget har varit

Säsongsavslutning. Filmkväll 8/5

Bar / Film

Säsongsavslutning. Filmkväll 8/5

Säsongsavslutning. Filmkväll 8/5 Tema 2010-talet

Tema 2010-talet

Då var vi åter framme vid säsongens sista filmkväll. Härefter blir det till att själva bege oss ut i förhoppningsvis sköna sommarnätter. Det kan ju vara trivsamt det med, så länge ingn vet lite väl väl vad Du gjorde förra sommaren ... För vad är väl en ToB-kväll egentligen mot vad som döljer sig där ute , strax under ytan, alldeles innanför skogsbrynet, just bakom din slitna brassestol. Men en åktur har vi kvar innan vi skiljs åt. En ny flashig färd blir det vid detta stopp på vår lilla resa längs skräckfilmhistoriens krokiga stigar. Denna gång ska vi nämligen gotta ner oss i vår egen samtid. Finns det något bra som kommit ut på 2010-talet? Givetvis, vi lovar att bjuda er på något extra som vanligt. Inte "Insidious", "The Conjuring", "The Cabin in the Woods", "Sinister" eller "You´re Next" kanske, men väl något spännande och intressant som … "Piranhaconda." För visst känns det som om skräckfilmen lever ett relativt bra liv just nu, det bådar gott för kvällen. Så skippa Netflix och häng med oss istället. Rösta fram den typ av film du vill se på hemsidan!

Quiz på tema 40-tal visade sig tydligen väldigt svårt. Inte så konstigt, årtiondet står ju inte direkt ut och så många klassiska skräckisar finns inte att hämta från denna tid. Har ni däremot sett några av ovan nämnda 2010-talsfilmer, ja då ska väl kvällens frågor kanske passa bättre. Ska någon kunna hindra Quiz of the Vampire att gå obesegrade rakt genom hela vårsäsongen? Ja, det blir helt klart spännande att se. Arif drar ihop quizet igen, så bered er på sedvanligt insnöade frågor av kuriosakaraktär.

Mat och dryck finns också att köpa för en billig penning för alla småsugna. Passa även på att införskaffa en av våra unika ToB-tröjor innan de tar slut! Endast 100 Kr. Säg bara till någon av oss så fixar vi det.

Info om tid och plats hittas som vanligt på hemsidanwww.theatreofblood.se


Saknar du våra nyhetsmejl eller känner någon stackare som gör det? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till theatreofblood.tob@gmail.com eller kontakta oss via länken på hemsidan.

Vi ses!

ToB-gänget

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Säsongsavslutning. Filmkväll 8/5

Theatre of Blood

Websida

http://www.theatreofblood.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Teorigatan null

Spara intressen för Säsongsavslutning. Filmkväll 8/5
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Säsongsavslutning. Filmkväll 8/5

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Säsongsavslutning. Filmkväll 8/5

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar Cristal Bar
Champgagnebar på First Hotel G
Bar Elite Baren
Martini vid Västra Hamngatan
Bar Kristallfoajén & Vestibulen
Barer på Stora Teatern
Bar Kino
Bar i Viktoriahuset
Bar / Restaurang Café Publik
Bar på Andra Långgatan
Jag söker
Laddar guider...