Evenemanget har varit

Säsongspremiär

Bar / Film

Säsongspremiär

Säsongspremiär Tema: Apokalytisk Survival

Tema: Apokalytisk Survival

Dvalan är över gott folk, likt en outtröttlig Jason reser sig ToB åter ur vinterns frusna slummer och skakar av sig likstelheten. Således är det åter dags att sätta lite skräck i den tillvaro som alltid är i behov av lite extra adrenalinpåfyllning för att få blodet att pulsera något snabbare.

2013 är dessutom inte vilket år som helst, eftersom världen inte gick under i december så innebär ju det att vår lilla filmklubb kommer att uppnå åldern av hela fem år 1 februari! Vem hade kunnat tro det när vi en gång i all anspråkslöshet drog igång detta spektakel? Det är ju i mångt och mycket tack vare er där ute, kära skräckfilmsdiggare, som vi fortfarande tutar och kör. Så länge det finns folk som er, vilka delar vårt intresse för lite alternativ kultur som inte direkt kan kallas salongsfähig, så länge finns det alltid ett nytt fiktivt kistlock att glänta på tillsammans.

Fem år således, det ska naturligtvis firas! Vi förtjänar det allihop. ToB kommer därför att bjuda in er till en härlig jubileumsfest 15/2 på Trucken. Det kommer att bli livemusik, DJ:s, jubileumsquiz mm. Mer information om detta kommer att dyka upp lite närmare själva evenemanget, både här på hemsidan, via mejlinglistan och på Facebook. Men boka redan nu in detta datum i era kalendrar.

Innan vi når så långt är det emellertid dags för SÄSONGSPREMIÄR! 31/1 är det åter dags att krypa in i biomörkret för att ta del av årets första ToB-kväll. Som vanligt kommer vi att mjuka upp er med ett litet filmquiz, en kul liten aktivitet som ska tas med en klackspark men som kan öppna ögonen för filmer man kanske missat att kolla in. Därefter är det dags för huvudrätten. Denna gång har temat valts av er genom en omröstning på hemsidan. Vilket tema det kommer att bi är i skrivande stund oklart, men det lutar åt Postapokalyptisk survival. Något bakom jagar temat Skräck i svartvitt. Ni kan fortfarande påverka utgången vänner och grannar, SÅ KOM IGEN OCH RÖSTA PÅ HEMSIDAN!

Som vanligt är det hela gratis. Mat och dryck finns att köpa för en billig penning för alla småsugna.

Tid och plats: se hemsidan


Kommande filmkvällar i vår:

15 feb 5-årsfest

14 mars

11 april

9 maj


Vi ses!

ToB-gänget

Lägg till en tagg
Arrangör av Säsongspremiär

Theatre of Blood

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Lindholmspiren 9

Spara intressen för Säsongspremiär
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Säsongspremiär

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Säsongspremiär

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Brasserie Lipp
Restaurang och bar i franskt tema mitt
Bar / Restaurang La Sombrita
Tapas på Linnégatan
Bar / Match & Tävling Sportbar på Hard Rock Cafe
Matcher på Storbildsskärm
Jag söker
Laddar guider...