Evenemanget har varit

Skräckfilmkväll 24/10

Bar / Film

Skräckfilmkväll 24/10

Skräckfilmkväll 24/10 Tema: 1980-talet

Tema: 1980-talet

Oktober månad är ju skräckens månad, så visst ska vi inte klaga på årstiden vi nu definitivt stigit in i. Efter premiärens lyckade tillställning är vi nu tillbaka fullproppade med ny energi och nya infall.

Temat för kvällen är 80-talet, ett decennium som ju vann en popularitetsomröstning på ToB härförleden. Extra kul då att vi kommande kväll kommer att bjuda på en film från just denna gyllene epok. Om 20-talet gav oss tysk expressionism lär vi denna gång få se något betydligt mindre arty och "finkulturellt" och snarare ta del av något som drar mer åt kultig B-film. Så ta nu chansen att göra Din röst hör genom att lägga en röst på den filmbeskrivning som verkar mest lovande. Någon av de mer kända slasherfilmerna lär det inte bli, men vi kan aldrig garantera att ni slipper ifrån Hans Hatwigs "Blödaren". Kanske värt att hålla tummarna för att det inte blir så.

I övrigt blir det som brukligt ett litet quiz som uppvärmning. Denna gång står Ola och Kriffe för det hela så vi får se vad som kan dyka upp. Regerande mästare är Vera Bengtssons Vänner, men hur kommer det att se ut efter denna kväll. Lite småroliga priser kommer att stå på spel samt en plats i ToB:s HoF. Men i första hand är det en kul grej som vi kör i glada vänners lag för att visa på filmer som kanske kan vara värda att kolla in.

Förra kvällen var det i stort sett fullsatt, så vill ni ha bra platser kom i tid. Evenemanget är så klart gratis eftersom det inte finns så mycket som är gratis idag, Mer skräck åt folket är vår devis, och ju fler vi är desto mer sprids denna charmerande subkultur. .

Mat och dryck finns också att köpa för en billig penning för alla småsugna. Passa även på att införskaffa en av våra unika ToB-tröjor innan de tar slut! Endast 100 Kr.

Tid och plats: se hemsidan.

Saknar du våra nyhetsmejl eller känner någon stackare som gör det? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till theatreofblood.tob@gmail.com eller kontakta oss via länken på hemsidan.


Kommande filmkvällar:

21/11

19/12


Vi ses!

ToB-gänget

Lägg till en tagg
Arrangör av Skräckfilmkväll 24/10

Theatre of Blood

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Teorigatan

Spara intressen för Skräckfilmkväll 24/10
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Skräckfilmkväll 24/10

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Skräckfilmkväll 24/10

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar Cristal Bar
Champgagnebar på First Hotel G
Bar Elite Baren
Martini vid Västra Hamngatan
Bar Kristallfoajén & Vestibulen
Barer på Stora Teatern
Bar / Restaurang Mañana Kungshöjd
Spansk Tapas med barhäng
Bar / Restaurang Mañana Majorna
Tapas i två våningar
Jag söker
Laddar guider...