Evenemanget har varit

Skräckfilmskväll med ToB

Film

Skräckfilmskväll med ToB

Skräckfilmskväll med ToB Tema: Robotar

Tema: Robotar

Där var den igen, den där rysningen som överraskande smyger sig ner längs ryggen. Plötsligt känns solens varma smekningar som ett minne lika avlägset som ett gammalt dammigt vykort från Mallorca. Men mörkret och kylan som så sakteliga åter börjar ta vår vardag i besittning behöver inte enbart ses som ett negativt fenomen.

Hösten är en årstid med sina egna förtjänster och en av de största är att man åter kan se fram emot ett par härliga kvällar i skräckens tecken. Jajamen, äntligen är det alltså dags för ToB att åter slå upp portarna och låta er kära monsterdiggare få möjlighet att avnjuta ett par väl valda anrättningar tillsammans med oss.

Torsdagen 27/9 kör vi alltså igång höstsäsongen i gammal fin ToB-anda. Det blir således både SkräckfilmsQuiz och en noga utvald film på ett av er valt tema som hängt med sen våravslutningen i maj. Men det bästa är förstås att träffa likasinnade att tjöta med samtidigt som man kan svinga en bägare eller två.

Kvällens quiz kommer Ola och Kriffe att stå för och frågan är om vi får en ny mästare eller om Workshop of the Wolf, som vann våravslutni9ngens djuriska tävling, är på plats och försvarar sin titel. Som vanligt står en inteckning i ToB:s HoF på spel samt ett eller annat filmrelaterat pris. Kvällens filmtema hade Jocke, Angeliqa och Mary lyckan att få välja, då deras önskemål "Robotar" lottades fram bland alla quizdeltagare. Så något med robotar kommer det således att bli, vi har äntligen lyckats enas om ett passande val. Varken Arnold eller R2D2 kommer att dyka upp, men väl något annat i metall, så slipa konservöppnarna gott folk!

Evenemanget är som vanligt gratis samt mat och dryck kommer att finnas till försäljning för en billig penning för alla småsugna.


Kvällens program:

19:00 - Dörrana öppnas

19:40 - ToB;s SkräckfilmsQuiz

Ca. 20:00 - Kvällens film

Ca: 21:40 - Prisutdelning

Ca. 22:30 - stängningsdaxPlats:

Se hemsidan:www.theatreofblood.se/

Saknar du våra nyhetsmejl? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till theatreofblood.tob@gmail.comKommande filmkvällar, anteckna gärna redan nu:

18/10

15/11

6/12Vi ses!

ToB-gänget

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Skräckfilmskväll med ToB

Theatre of Blood

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Lindholmspiren 9

Spara intressen för Skräckfilmskväll med ToB
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Skräckfilmskväll med ToB

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Skräckfilmskväll med ToB

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Linnéa Art Restaurant
Restaurang med glaskonstdekor på Södra
Museum & Gallerier Galleri Anna H
Konstgalleri på Aschebergsgatan
Hobby & Skapande / Barn & Familj Pick-n-Paint
Måla keramik i Linnéstaden
Jag söker
Laddar guider...