Evenemanget har varit

Tema: 30-talsskräck

Bar / Film

Tema: 30-talsskräck

Tema: 30-talsskräck Skräckfilmskväll med Theatre

Skräckfilmskväll med Theatre of Blood

Då så gott folk, hoppas ni känner er laddade att hänga med tillbaka till skräckfilmens första guldålder. Ja, vi snackar 1930-talet här. Det var under denna tid de flesta av Universals alla klassiska monster såg dagens ljus och de har ju hängt med i en eller annan form sen dess. Många av er därute har säkert några av era tidigaste skräckfilmsminnen kopplade till filmer som "Dracula", "Frankenstein", "The Invisible Man", "The Mummy" eller " Werewolf of London". Slut ögonen och tänk tillbaka på svartvita filmer på TV med knarrande trappor, hängande spindelväv, dimhöljda landskap och bönder ute efter att skipa egen rätt i sällsamma gotiska miljöer. Ja, vem minns inte detta, liksom de klassiska skräckikonerna Bela Lugosi och Boris Karloff. Tänk så många olika influenser man faktiskt kunde hitta redan i 30-talsproduktionerna, här fanns inslag såväl från östeuropeiska folksagor om vampyrer och varulvar som karibiska legender om zombier. Ja, och så användes naturligtvis en rad litterära verk av författare som Goethe, Mary Shelley, Bram Stoker, Edgar Alan Poe och H.G. Wells såklart. Nu blir det varken Frankenstein eller King Kong som kommer att visas denna kväll, lite mer kreativa ska vi allt försöka vara, så passa på att hänga med på en häftig tidsresa tillbaka till en tid då England kände sig manat att förbjuda dessa rysligheter för allmänhetens bästa. Men ni vågar ge dem en chans, eller hur?

Som vanligt är det ni kära publik som röstar fram den film som låter mest lockande. Det gör ni här på hemsidan, så passa på att göra just Din stämma hörd på hemsidan. 30-talsQuiz ska det så klart bli. Denna gång ska Arif försöka erbjuda en lagom utmanande tävling som uppvärmning. Naturligtvis är det främst äran som står på spel, ska någon peta ner de regerande mästarna Quiz of the Vampire från tronen månne? Dags att visa vem som är de främsta monsterdiggarna således. Filmkvällen är gratis som vanligt och mat samt dryck finns att köpa för en billig penning för alla småsugna. Passa även på att införskaffa en av våra unika ToB-tröjor innan de tar slut! Endast 100 Kr. Säg bara till någon av oss så fixar vi det.

Tid och plats: se hemsidan: theatreofblood.seSaknar du våra nyhetsmejl eller känner någon stackare som gör det? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till theatreofblood.tob@gmail.com eller kontakta oss via länken på hemsidan.


Vi ses! ToB-gänget

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Tema: 30-talsskräck

Theatre of Blood

Websida

http://www.theatreofblood.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Lindholmsallén 30

Spara intressen för Tema: 30-talsskräck
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Tema: 30-talsskräck

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Tema: 30-talsskräck

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar Cristal Bar
Champgagnebar på First Hotel G
Bar Elite Baren
Martini vid Västra Hamngatan
Bar Kristallfoajén & Vestibulen
Barer på Stora Teatern
Bar Kino
Bar i Viktoriahuset
Bar / Restaurang Brasserie Lipp
Restaurang och bar i franskt tema mitt
Jag söker
Laddar guider...