Evenemanget har varit

ToB:s skräckfilmskvällar

Bar / Film

ToB:s skräckfilmskvällar

ToB:s skräckfilmskvällar Säsongspremiär - Tema

Säsongspremiär - Tema 1920-talet

Sommaren är död, leve hösten! Visst har ni börjat känna suget, kanske till och med fått lite abstinenskänningar? Men snart är det dags att råda bot på detta vänner och grannar, ToB är nämligen tillbaka tillsammans med flugsvamp och prasslande lövhögar.

En ny säsong med nya upplevelser utlovas i gammal fin anda, vi är ju inne på vårt femte år men likstelheten lyser än med sin frånvaro. Så vad kan vi förvänt os framöver? Det blir egentligen inga större förändringar, varför ändra ett vinnande koncept. Dock kommer vi att köra ett fast koncept med ett givet tema ett tag framöver, det kommer att bli någon film från ett särskilt utvalt decennium varje filmkväll. Men det är naturligtvis fortfarande ni kära monsterdiggare som har makten i er hand att välja vilken rulle som ska visas. Ett par filmer från olika genrer kommer alltid att ligga uppe till omröstning på hemsidan, så gör er röst hörd!

Premiärkvällen är det tema 20-talet som står på menyn. Således kommer det att stå klart att tala är silver, men tiga är guld och att när allt kommer kring så kan man se världen i svart eller vitt. Vilka filmer som döljer sig bakom de teman ni nu kan rösta på avslöjar vi så klart inte, det får ni se när föreställningen börjar, men det lär bli något som inte visa var dg precis. Vad vi emellertid redan nu kan slå fast är att någon Nosferatu blir det inte. Så passa nu på att rösta på hemsidan! Quiz blir det också som uppvärmning, Arif ställer denna gång frågorna och ni ger svaren. En liten trevlig vinst står som vanligt på spel samt en inteckning i ToB:s HoF. Kan någon bräcka Der Todsking som just nu är regerande mästare tro? Det hela är dock främst en kul grej, en aptitretaree som ska väcka intresset för att leta upp film man inte viste att man ville se. Naturligtvis lottas tröstpris också ut som brukligt.

Som vanligt är ToB:s filmkvällar gratis, vi gör detta för alla oss som gillar att träffas och kolla på film i all anspråkslöshet. Så det är bara att komma förbi.

Mat och dryck finns också att köpa för en billig penning för alla småsugna. Passa även på att införskaffa en av våra unika ToB-tröjor innan de tar slut! Endast 100 Kr.

Det kan löna sig att komma i tid om man vill ha en bra plats.


Tid och plats, se hemsidan!Saknar du våra nyhetsmejl eller känner någon stackare som gör det? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till theatreofblood.tob@gmail.com eller kontakta oss via länken på hemsidan.


Vi ses!

ToB-gänget

Lägg till en tagg
Arrangör av ToB:s skräckfilmskvällar

Theatre of Blood

Websida

http://www.theatreofblood.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Teorigatan

Spara intressen för ToB:s skräckfilmskvällar
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för ToB:s skräckfilmskvällar

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för ToB:s skräckfilmskvällar

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Lounge(s)
Takterrass och flera våningar klubb
Bar / Restaurang Barley´s Food Factory
Burgare, öl och bourbon vid Kvilletorget
Bar Cristal Bar
Champgagnebar på First Hotel G
Bar Elite Baren
Martini vid Västra Hamngatan
Bar Kristallfoajén & Vestibulen
Barer på Stora Teatern
Jag söker
Laddar guider...