Evenemanget har varit

Trädgårdsfest

Barn & Familj

Trädgårdsfest

Trädgårdsfest Kvillebäcken

Guider
Kvillebäcken

Trädgårdsfest i år igen!

Lördagen den 2 juni är det dags för den årliga trädgårdsfesten i Kvillebäcken. Festen kommer att äga rum på en blomstrande rivningstomt och alla är välkomna. I år bjuder vi dessutom på ett spännande program med cykeltema. Det innebär bland annat att vi bjuder de 20 första som kommer cyklande på lunch från Wasa Allé. Tar man en grön cykelbild och checkar in via Facebook places i området har man även chans att vinna en el-cykel.

Tid: kl 10-15
Plats: På Kvartersodlat längs med Gustaf Dahlénsgatan vid Vågmästarplatsen

Baklucke/pakethållar-loppis - Välkommen att parkera bredvid Kvartersodlat och sälj grejer ur bakluckan på din bil, från pakethållaren, cykelkärran eller på annat sätt.

Stadsjordbruk - Niklas Wennberg, Stadsjord, med vänner berättar om grisar i stan, stadshonung, fruktodling på minimal yta, odling trånga utrymmen i rissäckar och fisklådor.

Smaka på nya saluhallen - Nyfiken på saluhallen som ska byggas i Kvillebäcken? Vi bjuder på smakprover, nya skissar och information från Göteborgs kommande saluhall.

Cykeltrial - Cykeltrialkonstnär Peter Bäckgren bjuder på en spektakulär cykelshow på rivningstomt. Är du intresserad av att prova själv delar Patrik gärna med sig av cykeltrix och låter folk testa på plats.

Återvinningstrolleri - A:son B:son C:son den glade trollkarlen bjuder på trolleri och andra roligheter med återvinningstema. Dessutom kommer den talande hunden Sixten som gör allt för att ta över showen.

Grillning och trädgårdsmat - Stans bästa ekokrog, Wasa Allé, lagar ekologiska favoriter och grillar lamm från grannen Akbars.

Självklart kommer även representanter från Kvillebäcken att finnas på plats för att visa upp modeller och svara på frågor om den framtida stadsdelen. Under dagen bjuder vi även på fler aktiviteter på temat cykel.

Lägg till en tagg
Websida

http://kvillebacken.se/traedgardsfest-i-ar-igen

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Odalgatan 4

Spara intressen för Trädgårdsfest
???AddInterest??? Gilla evenemanget
Betyg för Trädgårdsfest

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Trädgårdsfest

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Barn & Familj Lekpalatset
Kul för barn i Kållered (0-10 år)
Barn & Familj Barnpalatset
Aktivitetshus vid Alekärrsgatan
Barn & Familj Spira
Öppen förskola på Karl Gustavsgatan
Barn & Familj Bushuset
Lekpalats i Torslanda
Barn & Familj Flekis
Bergsjöns öppna förskola
Jag söker
Laddar guider...